Želejuve - Muži A - Smrk - Želetava A 0:5 (0:0)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Smrk - Želetava A 0:5 (0:0)

3. 8. 2009

LITOVEL CUP 2009

SMRK – ŽELETAVA,,A“

0:5 (0:0)

 Po vydařených výsledcích z letní přípravy jsme zajížděli k pohárovému utkání do SMRKU a nepřipouštěli si jiný výsledek než výhru a postup do semifinále.Nastoupili jsme v tomto složení:VESELÝ M.-KOUNEK S.,ONDRÁČEK P.,JIČÍNSKÝ D.,VYSKOT O.-ONDRÁČEK M.,VRANKA P.,KASÁČEK D.,MALÍK M.-STEHLÍK M.,PAVELA M.Na střídání připraveni:DANIEL Z.,VRBKA M.,ČURDA M.,TOMÁNEK M.Rozhodcovská trojice:SOBOTKA-TORMOVÁ,OŠMERA.

Za velkého dusna jsme se na tvrdém a hrbolatém terénu dlouho nemohli střelecky prosadit a to ani z vyložených šancí.V 5.min.slabá střela P.VRANKY mimo,v 7.min. střela M.PAVELY do gólmana,stejně jako následná dorážka M.STEHLÍKA.Ve 12.min. rozehrává trestný kop D.JIČÍNSKÝ,gólman odvrací na roh,který je nevyužit.Ve 14.min. v šanci M.PAVELA,domácí obrana zastavuje míč na brankové čáře.V 16.min. opět mimo P.VRANKA.Ve 20.min. žlutá karta pro M.PAVELU ZA ŘEČI.Ve 31.min. dlouhý odkop P.VRANKY od naší branky,v šanci opět M.PAVELA,domácí obránce opět vykopává z čáry.Ve 35.min. trestný kop domácích nad naši branku.Ve 37.min. hlavičkuje mimo M.STEHLÍK.Ve 40.min. rozehráváme nakrátko rohový kop a M.PAVELA míří nad branku.Ve 42.min. opět mimo P.VRANKA.Utkání je třeba zlomit vstřelenou brankou a lepší fyzičkou.Daří se nám to hned ve 46.min.,kdy se po pěkné akci dostává do úniku M.ONDRÁČEK a vedeme 1:0.Ve 48.min. zahráváme 3 rohové kopy bez využití.V 52.min.ubráníme rohový kop domácích.V 53.min. zakončují domácí nad naši branku.V 53.min. se při rohovém kopu dopouštíme útočného faulu.V 57.min. dobře zasáhne M.VESELÝ.V 59.min. je do brejku vyslán M.PAVELA a vedeme 2:0.V 60.min. střílí D.JIČÍNSKÝ,ale domácí gólman kryje.V 63.min. opouští hřiště M.PAVELA a nastupuje M.VRBKA.V64.min dobře vystřelí M.VRBKA,ale domácí gólman je na správném místě.V 67.min. asi největší šance domácích,naštěstí zakončená mimo branku.V 68.min. mimo P.VRANKA.V 65.min odchází M.ONDRÁČEK a nastupuje Z.DANIEL.V 73.min. zakončuje M.STEHLÍK a vedeme 3:0.V 75.min. inkasují domácí žlutou kartu za faul.V 84.min. opět zakončuje náš nejpilnější střelec P.VRANKA,tentokráte zazvoní tyč domácí branky.V 85.min. pálí nad brankuD.JIČÍNSKÝ.V 86.min ukázková kombinace M.VRBKA,centr a M.MALÍK zvyšuje na 4:0.V 89.min. samostatná akce M.STEHLÍKA a ten stanovuje konečný výsledek 5:0 v náš prospěch.

Tímto povinným vítězstvím jsme se dostali mezi poslední 4 týmy LITOVEL CUPU a v jarním utkání se popereme o postup do finále.

Nyní se již musíme dobře připravit na 1.mistrovské utkání II.třídy mužů,kdy na svém hřišti přivítáme jednoho z nováčků této soutěže a tím je mužstvo z MYSLIBOŘIC.Utkání se odehraje v neděli 9.8.2009 v 16.30 hod.Předzápas obstará náš ,,B“ tým(poprvé ve III.třídě),kdy od 13.30 hod hostí tým LESONICE. Srdečně zvu všechny příznivce želetavské kopané