Želejuve - Muži A - STAŘEČ – ŽELETAVA A 1:1 (0:0)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


STAŘEČ – ŽELETAVA A 1:1 (0:0)

31. 3. 2010

STAŘEČ – ŽELETAVA,,A“

1 : 1 ( 0:0)

K dalšímu utkání II.třídy mužů jsme zajížděli do Starče,kde nás dle tabulky čekal těžký soupeř na svém malém hřišti.Do utkání jsme nastoupili v tomto složení:VESELÝ M.-ŠTORK S.,VRANKA P.,JIČÍNSKÝ D.,MASTNÝ T.-ONDRÁČEK M.,VRBKA M.,SIMANDL T.,MALÍK M.-ČURDA M.,PAVELA M.Na střídání připraveni:TOMÁNEK M.,DANIEL Z.,KOS Z.,VRBKA T.Hlavním rozhodčím byl P.ČURDA.

Nyní k samotnému utkání.Již ve 3.min. kryje M.VESELÝ střelu domácích,stejně jako min. 5.V 6.min. odvracíme rohový kop domácích,následuje další,ale i s tím si poradíme.V 7.min. M.VESELÝ zneškodní trestný kop domácích.V 8.min. ubráníme další roh domácích,to samé následuje o minutu později.Přestáli jsme úvodní tlak domácích a hra se začíná vyrovnávat.V 10.min. ve velké šanci M.ONDRÁČEK,řeší ji zbrkle a domácí gólman jeho pokus zlikviduje.V 11.min. zahráváme rohový kop bez využití.Ve 13.min. M.VESELÝ zázračně likviduje obrovskou šanci domácích.V 15.min. zakončuje nad branku M.MALÍK.Ve 21.min. ubráníme další roh domácích.Ve 30.min. dobře střílí M.PAVELA,následuje roh bez využití.Ve 37.min. dostává za řeči žlutou kartu M.ČURDA.Ve 39.min. inkasují žlutou za faul domácí.Ve 43.min. přichází dobrá střela P.VRANKY,bohužel tečovaná na roh a ten je jako tradičně nevyužit.2.poločas začneme dobře a ve 47.min. zakončuje mimo M.ONDRÁČEK.Ve 48.min. přichází samostatná akce M.VRBKY a přesná střela k tyči-vedeme 0:1.V 50.min. zahrávají domácí trestný kop,závar před naši brankou a P.VRANKA vykopává balon z brankové čáry!V 54.min. dostává za údajné simulování žlutou M.PAVELA.V 57.min. zakončují domácí mimo naši branku.V této chvíli se láme zápas,jsme lepším týmem,bohužel se nám nedaří vstřelit branku a jít dodvougólového vedení.V 58.min. v šanci M.PAVELA,nastřeluje domácího branaře,roh bez využití.V 61.min. střílí nad branku M.ČURDA.V 67.min. v šanci opět M.ONDRÁČEK.pálí do gólmana a z následného rohu trefujeme břevno domácí branky.V 68.min. zahrává trestný kop D.JIČÍNSKÝ,roh bez využití.V 72.min. zakončuje nad branku M.PAVELA.V 74.min. střídáme,odchází T.SIMANDL a nahrazuje jej T.VRBKA.V 77.min. nepřerušíme rychlý protiútok domácích a následná střela z vápna končí v naší síti-vyrovnáno 1:1.Domácí ožili a v 79.min. zakončují nad naši branku.V 80.min. střelecký pokus M.VRBKY končí nad brankou.V 82.min. dostávají domácí žlutou kartu.V 84.min. další náš roh bez využití.V 87.min. po pozdní nahrávce od M.PAVELY v šanci M.ONDRÁČEK,opět do gólmana a roh bez využití.V 88.min. odchází zraněný M.VRBKA a nastupuje Z.DANIEL.V 90.min. střílí domácí těsně vedle naší branky.Nastavují se 3 minuty,ty na výsledku nic nemění a ztrácíme na jaře první 2body.Další týdny ukáží jakou cenu bude mít ten jeden ve Starči získaný.V tabulce po dlouhé době opouštíme 1.místo,při bodové shodě ztrácíme na Rudíkov 3branky.

Závěrem děkuji želetavským hráčům za bojovnost a mírné zlepšení.Detailnější hodnocení trenéra následuje!

Děkuji i našim fanouškům,kteří nás opět v hojném počtu přijeli povzbudit a zvu tímto všechny na další zápas,tentokráte domácí,který sehrajeme v sobotu 3.4.2010 v 15.30hod. a přivítáme u nás mužstvo OKŘÍŠKY,,B“,kterým máme oplácet dosud naši jedinou prohru v letošní sezoně.

                                                                                                                                             Z,DANIEL

HODNOCENÍ TRENÉRA:

Další zápas venku a další těžký soupeř.Nechytili jsme začátek a domácím patřila úvodní čtvrthodinka.Poté jsme hru vyrovnali a byly tu i náznaky kombinace,bohužel však často končily zbytečně dlouhým taháním míče nebo pozdními přihrávkami,ztrátou balonu a poté následovalo propadnutí nabíhajících záložníků a útoku.Naše mladičká záloha s věkovým průměrem 19let si svoje uhrála,ale má na mnohem více.Též chybí nabíhání,větší pohyb útočníků,zabíhání krajních záložníků.K rozhodčím se vyjadřovat nemíním,ale nedovolím si nenapsat,že utkání ovlivnili!Je třeba si z toho vzít ponaučení a jak už jsem zmínil,musíme být o třídu lepší jak soupeř,jinak budeme těžko naplno bodovat.Výkon byl lepší než proti Blatnici,ale mnoho nedostatků ve hře stále je.Dovolím si tvrdit,že jsme o gól lepší byli,bohužel v době,kdy potřebujeme soupeři o 2góly odskočit,nedokážeme proměnit gólovky a soupeř nás trestá.Oba zápasy jsme odehráli na malých hřištích a tak věřím,že doma potvrdíme stupnující se výkonnost na place nesrovnatelně větším,prostornějším pro kombinaci.

Nejlepší hráči:VRANKA P.,JIČÍNSKÝ D.,VRBKA M.

                                                                                                                                P.VRANKA st.