Želejuve - Muži A - Telč – Želetava A 3:1 (poločas 2:1)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Telč – Želetava A 3:1 (poločas 2:1)

Gól Želetavy: Vrbka Tomáš

Rozhodčí tohoto utkání byli: Krondráf Jan, Beseda Petr, Bouda Josef

Utkání rozjeli lépe domácí, když už ve 3‘ trefili břevno. A hned v 7‘ se řítil domácí Smejkal na brankáře hostí a nekompromisně zakončil 1:0.

Kluci ze Želetavy ovšem nesložili zbraně a hned v minutě 8. si vzal míč Veselský, ale před vápnem byl faulován. K přímáku si postavil míč Simandl, odcentroval do míst, kde byl Ondráček, bohužel jeho hlavička skončila nad. 10‘ Veselský vybízí centrem Čurdu, ale zase nad branku domácích. V 15‘ Čurda vybídl Veselského přihrávkou do ulice, ale jeho střela končí vedle. V 19‘ se Simandl proháčkoval mezi soupeři a odcentroval, Veselský přihrávku minul a k míči se dostal Forman, ten  z voleje minul branku soupeře. 20‘ k centru se dostal na pravé straně Veselský a na zadní tyči našel volného Vrbku T. ale ten v brankové příležitosti minul. Ta samá situace ovšem s jinými hráči nastala hned v minutě č. 21, tentokrát centroval Forman a Čurda zahodil velkou šanci. 23‘ s míčem před vápnem kličkuje Simandl a je faulován, z následného přímáku míč končí těsně vedle šibenice. 27‘ z 22 metrů napřahuje Vrbka Michal. svoji dělovku, kterou brankář vyráží do Vrbky T. ten to ale nečeká a míč se od něj odráží mimo. Poté se hra trošku vyrovnala a v 41‘ se rozběhl domácí hráč směrem k brance a Malík ho nedovoleně zastavil. Penalta. Míč si vzal autor prvního gólu Smejkal, kopl po své levé ruce po zemi, brankář Tománek odhadl stranu, bohužel míč mu proletěl pod tělem - 2:0.

44‘ minuta Čurda si dovolil drzou kličku ve vápně a obránce ho zezadu fauluje. Penalta. Míč si bere pravidelný exekutor Vrbka T. Střílí po své pravé ruce, gólman odhaduje směr, ale míč letí dostatečně vysoko, kam nemá šanci dosáhnout 2:1.

V poločase došlo ke střídání: Ze hřiště odešel Ondráček a nahradil ho Vladeka.

54‘ po pravé straně kombinovali Forman, Veselský a zrodila se přihrávka na malé vápno, kde stál Vrbka Martin, bohužel opět vedle. V 56‘ se před naší brankou objevil domácí hráč, trefil tyč a od ní se míč odrazil brankáři přímo do náruče. 57‘ Forman za řeči žlutá karta. 59‘ Vladeka fauluje a žlutá karta. 65‘ střídáme, vinou zranění odchází Simandl a přichází Kabelka. 71‘ Vrbka T. krásným míčem za obranu vybízí Čurdu ten, ale trefuje gólmana. 76‘ Vrbka Michal centruje na volného Kabelku, ale včasné vyběhnutí brankáře domácích znamená pouze roh. Ztoho centruje Vrbka Martin a Vrbka T. hlavou trefuje břevno. 80‘ střídání: ze hřiště odchází Vladeka a přichází Pavela. 91‘ se píská faul, který na celém stadionu viděl pouze pomezní rozhodčí a z následného přímáku se krásně trefuje kapitán domácích Procházka Zbyněk 3:1.

Příští utkání sehraje Želetava A doma v sobotu 27.8., 16:30 hod. s Vladislaví