Želejuve - Muži A - Třebenice - Želetava A 6:3 (3:1)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Třebenice - Želetava A 6:3 (3:1)

5. 5. 2009
TŘEBENICE- ŽELETAVA,,A“

TŘEBENICE- ŽELETAVA,,A“

6:3 (3:1)

 

Po čtvrteční eufórii a vítězstvím nad lídrem tabulky jsme zajížděli na půdu druhého týmu soutěže a nastoupili v tomto složení: VESELÝ M., ŠTORK S., JIČÍNSKÝ D., ONDRÁČEK P., MASTNÝ T., KOUNEK S., VRANKA P., KASÁČEK D., MALÍK M., KASÁČEK K., ONDRÁČEK M. Náhradníci Z. DANIEL VRBKA M., NOVÁK V. Rozhodčím byl p. BARÁK.

Oproti čtvrtku za krásného počasí jsme se do soupeře pustili od podlahy a již ve 2min. musí domácí gólman odvracet střelu M. MALÍKA na rohový kop, který rozehrajeme nakrátko, ale stejně bez využití. V 7min. ideálně uvolní P. VRANKA M. ONDRÁČKA a ten se kupodivu nemýlí, a vedeme 0:1.Ze snového začátku utkání nás domácí vyvedli v 11min. po chybě naší obrany na levé straně, rychlý protiútok, centr a zakončení na 1:1. V 18 min. střílí těsně mimo D. KASÁČEK, stejně kontrují domácí o minutu později. V 20 min. nastřelují domácí břevno naší branky. Ve 21min. nás postihuje další pohroma a náš již dosti zdecimovaný tým přichází vinou svalového zranění o S. ŠTORKA, do hry nastupuje Z. DANIEL. Ve 22min. domácí kanonýr SMILEK napřahuje za velkým vápnem a prohráváme 2:1. Do konce poločasu jsme pod tlakem. Ve 32min. domácí hlavičkou zvyšují na 3:1, ve 35 min. přestřelují branku, ve 36 min. nastřelují tyčku a ve 37 min. opět zakončují nad branku. Po přestávkovém ,,intermezu“ nastupuje V. NOVÁK místo P. ONDRÁČKA. a ve 48 min. zakončuje mimo branku Z. DANIEL. Náznak naší snahy o zvrat zhatí domácí v 52min., kdy po závaru před naší brankou následuje roh a jako už poněkolikáté opět inkasujeme hlavičkou a stav je 4:1 pro domácí. Opět se nadýchneme k ofenzívě a následuje několik našich dobrých akcí. V 56min. zakončuje M. MALÍK do gólmana, v 57min. střílí mimo Z. DANIEL, v 59 min. míří D. JIČÍNSKÝ z trestného kopu nad branku a v 63min. před M. MALÍKEM zasahuje domácí gólman. V 67 min. pronikne samostatně přes několik hráčů P. VRANKA a zakončuje těsně mimo branku. V 72 min. šance domácích, M. VESELÝ dvakrát výborně zakročí, ale na další dorážku už nestačí a prohráváme 5:1. V 76min. další výborný zákrok M. VESELÉHO. V 78min. velká šance domácích, střela končí vedle naší branky. V 81min. kryje domácí gólman střelu M. ONDRÁČKA. V 84 min. se opět za vápnem opře do balonu domácí SMILEK a je to 6:1. V 85 min. podnikne pěknou akci S. KOUNEK a ideálně najde volného M. MALÍKA, který snižuje na 6:2. V 86 min. zablokuje trestný kop P. VRANKY domácí zeď. V 87 min. faul v domácím pokutovém uzemí a následuje penalta. D. JIČÍNSKÝ uzavírá na konečných 6:3.

Závěrem nutno konstatovat, že domácí nebyli zdaleka tak silní jako VLADISLAV, ale proměnili více brankových příležitostí nežli my. Bohužel jsou ve fotbale i takové zápasy.

 

Další utkání sehrajeme doma ve čtvrtek 7.5.2009 v 17.30 hod a bude to semifinále LITOVEL CUPU. Soupeřem je STAŘEČ.


Následující soutěžní utkání sehrajeme doma v neděli 10.5. 2009 v 16.30 hod. Soupeřem je tým NÁMĚŠŤ- VÍCENICE,,B“