Želejuve - Muži A - Turnaj Vyčapy 4.8.2007
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj Vyčapy 4.8.2007

6. 8. 2007

Dne 4.8.2007 se konal fotbalový turnaj ve Výčapech tzv. VÝČAPSKÝ POHÁR-MORAVA CUP 2007 na který byl pozván i Sokol ŽELETAVA.Účastníci byli rozděleni do dvou skupin.Horní Újezd,Martínkov,Slavice a Výčapy,Chvalovice,Želetava 

Naše družstvo odehrálo turnaj s těmito hráči- VESELÝ M.,TOMÁNEK M.,MASTNÝ T.,JIČÍNSKÝ D., ČERMÁK Z.,KASÁČEK K.,CHALUPA M.,VRBKA M.,KOUNEK S.,ONDRÁČEK M.,NOVÁK V.,DANIEL Z.,HYBNER M.

V prvním našem utkání jsme měli za soupeře domácí mužstvo z Výčap.Ve vyrovnaném zápase slabší úrovně byl konečný výsledek 0:0.O vítězi rozhodovaly penalty,které jsme prohráli v poměru 5:3.Za náš tým nedal hned v 1.řad Veselý.Naopak úspěšně si vedl Vrbka M.,Novák V.,Jičínský D.,náš poslední exekutor Kounek S. se ke svému pokusu nedostal.

Po více jak 4hodinové pauze jsme nastupovali ke 2.střetnutí ve skupině proti mužstvu SK Chvalovice ve stejném složení,ale částečně handicapovani zraněními(Čermák,Kasáček,Kounek,Chalupa).Utkání bylo opět vyrovnané,měli jsme i nějak šance,bohužel soupeř náhodnou střelou z dálky rozhodl o svém vítzství 1:0 a postupu do finále turnaje.

Závěrem bych chtěl říct,že jsme sehráli 2 utkání ve značně kombinovaných sestavách a turnaj byl pojat jako dobrá příprava hlavně pro mladší hráče z béčka k získání potřebných zkušeností z fotbalem dospělých.Obsadili jsme konečné 5.místo,ale výsledek není rozhodující.

Mrzí mne,že jsme turnaj neodehráli se širším počtem hráčů.Pozvání na turnaj jsme nechtěli odmítnout a chtěl bych touto cestou poděkovat všem co se turnaje zúčastnili za odvedené výkony a vytvoření dobré party.Z.D.