Želejuve - Muži A - ŽELETAVA – CHLÍSTOV 5:0 (3:0)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


ŽELETAVA – CHLÍSTOV 5:0 (3:0)

19. 5. 2010

K dalšímu domácímu těžkému utkání II. třídy jsme nastoupili v tomto složení:TOMÁNEK M.-ŠTORK S.,JIČÍNSKÝ D.,ONDRÁČEK P.,MALÍK M.-ONDRÁČEK M.,ČURDA M.,VRBKA M.,SIMANDL T.-STEHLÍK M.,VRBKA T.Na střídání připraveni:DANIEL Z.,KOUNEK S.,MASTNÝ T.,PAVELA M.,PÁTEK L.Rozhodčím utkání byl p.RYGL.

Za chladného a větrného počasí začali lépe hosté a už v 1.min. zakončují hlavičkou mimo po trestném kopu.My se osmělíme až v 8.min. ,kdy mimo zakončuje T.SIMANDL.Ve 13.min. hosté trfují tyčku naší branky.V 16.min. dobře vystřelí T.VRBKA,ale gólman jeho střelu vyráží.V 17.min. střela hostů mimo.Ve 20.min. dostávají hosté žlutou kartu za faul a trstný kop M.STEHLÍKA je odvrácen na roh.Ten zahrává levačkou D.JIČÍNSKÝ,zmatek na přední tyči a nejvýše se zavěsí dorostenec T.VRBKA a hlavou nás posílá do vedení 1:0.Je to snad první využitý roh v jarní sezoně!Ve 24.min. zahrává další trestný kop D.JIČÍNSKÝ z poměrně velké vzdálenosti,naši hráči způsobí zmatek v obraně soupeře a balon končí v síti-vedeme 2:0.Ve 28.min. pálí mimo M.VRBKA.Ve 31.min. se nám nepodaří využít rohový kop.Ve 41.min. dostává za faul žlutou kartu D.JIČÍNSKÝ.Ve 42.min. se řítí sám na branku M.STEHLÍK,gólman jeho pokus vyráží a následně zbrkle nad branku zakončuje M.VRBKA.Vše si vynahradíme ve 45.min.,M.STEHLÍK ideálně uvolní M.ČURDU a vedeme 3:0.Vstup do 2.půle se nám vydařil skvěle.Ve 48.min. zahrává z poloviny hřiště trestný kop D.JIČÍNSKÝ a přichází hrubka hostující obrany,za tu naběhne další dorostenec T.SIMANDL a hlavičkou zvyšuje na 4:0.V 55.min. přichází naše dvojité střídání.Hřiště opouští T.VRBKA a M.STEHLÍK,na jejich místa nastupuje Z.DANIEL a M.PAVELA.V 59.min.dostává za faul žlutou kartu M.VRBKA.V 63.min. další žlutá pro hosty za faul.V 66.min. odvrátíme dva rohy hostů.V 68.min.dostává žlutou kartu za faul M.MALÍK,následný trestný kop hostů odvrátí naše dobře postavená zed´.V 71.min. šance hostů mimo.V 72.min. centruje Z.DANIEL,v šanci M.PAVELA,ale tentokrát se jenom zastřeluje.To v 75.min. se už nemýlí a posílá nás do vedení 5:0.V 76.min. v šanci Z.DANIEL,gólman jeho pokus likviduje a v téže minutě naposledy střídáme,odchází M.VRBKA a nastupuje S.KOUNEK.V 78.min.hostující kanonýr HRUŠKA trefuje břevno naší branky.V 84.min. končí těsně nad brankou pěkná střela S.KOUNKA.V 85. A 89.min. zakončují hosté ještě jednou nad a jednou mimo a tím utkání končí.

                Závěrem bych chtěl napsat,že na mužstvo z Chlístova umíme zahrát.V okresním přeboru jsme se s nimi utkali už počtvrté a pokaždé zvítězili se skórem 12:0!!!Hráčům patří poděkování zabojovaný výkon a zisk důležitých tří bodů,které nás drží v popředí tabulky.

                Další těžké utkání sehrajeme tuto sobotu 22.5.2010 a hostí nás 3.tým tabulky a tím je RUDÍKOV/TRNAVA.Utkání začíná v 16.30 hodin!!!!!

                                                                                                                                     Z.DANIEL

 

HODNOCENÍ TRENÉRA:

CHLISTOV

 

Proti soupeři, který na jaře dokázal zvítězit i na půdě Rudíkova se do sestavy vrátili uzdravený Štork , Simandl a Kounek. Naopak nově absentovali zraněný golman Veselý a čerstvě vykartovaný Kasáček. Očekávalo se těžké utkání v nepříznivých povětrnostních podmínkách. Nekvalitní terén a silný boční vítr byly pro nás větší překážkou než samotný soupeř. Naštěstí jsme se zlepšili ve standardních situacích a zápas poměrně brzy rozhodli zásluhou přesného zahrání Jičínským, důrazu a hlavně pohybu ve velkém čtverci při jejich provádění. V obraně jsme měli v první půli několik okének, velice špatně jsme přenášeli hru a hrálo se převážně tam „kam foukalo“ tedy na straně u rybníčka. Na soupeře evidentně platila rychlá kombinace, přihrávky za obranu a to hlavně po přenesení hry…. škoda, že jich bylo tak poskrovnu a nebyl hráč, který by hru a pokyny z lavičky dokázal na hřišti uplatnit.

Některé akce však již nabývaly mých představ, hlavně finální přihrávky. V druhé půli jsme na základě příznivého stavu hru kontrolovali a bohužel si proti odevzdanému soupeři, kde zlobil pouze střelec Hruška a na jednu stranu zákeřný (lokty) a na stranu  druhou skvělý  divadelník Rygl, nevyzkoušeli některé herní situace i když hra soupeře k tomu přímo nabádala. Byl to zápas podobný zápasu s Rokytnicí a tak ho nelze přeceňovat. Rozhodně jsme neměli, až tak navrch, jak ukazuje výsledek. Potěšitelná je zvýšená produktivita, dva zápasy po sobě 5 vstřelených branek. Soupeř nastřelil tyčku a břevno, několik kvalitních střel Hrušky bylo zblokováno. Je potěšitelné, že se po zraněních hráčský kádr rozšiřuje a tím by měla vzrůstat i potřebná konkurence na základ sestavy. Mimo hru zůstává už jenom brankář Veselý, potrestaný Kasáček a zraněný Vranka. Klíčový bude tedy příští zápas v Rudíkově, poté nás čekají „papírově“ lehčí soupeři, které bychom měli při návratu zbylých absentérů zvládnout, pokud chceme okupovat horní patra tabulky.

 

Nejlepší hráči: Tománek, Jičínský a Vrbka T.