Želejuve - Muži A - Želetava - Nové Syrovice 11:1
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava - Nové Syrovice 11:1

31. 10. 2007

V posledním podzimním domácím zápase III. tř. sku.B jsme přivítali mužstvo z Nových Syrovic, které se pohybuje v dolní polovině tabulky a tomu také odpovídal průběh zápasu do kterého jsme nastoupili v tomto složení: Veselý M., Chaloupka J., Dohnal R., Mastný T., Kasáček K., Kounek S., SrehlíkM., Jičinský D., Kasáček D., - Dohnal J., Dohnal T.
Na střídání přípraveni: Tománek M., Ondráček M., VrbkaM., Chalupa M.

Utkání zahájil rozhodčí Cabada a na podmáčeném terénu jsme začali zostra. Již v 1. minutě.Střílí nad J. Dohnal, ve 4. minutě chyba naší obrany – šance hostí nevyužita. V 6. minutě 100 % šance Stehlík M. – pouze rohový kop v 7. minutě Jičínský D. pálí nad hostující branku.Až konečně v 8. minutě zápasu otvírá skóre M. Stehlík střelou z hranice velkého vápna a vedeme 1 : 0. Ve 12.minutě jako přes kopírák M. Stehlík a je to 2 : 0. V 17. minutě trefuje J. Dohnal tyč hostující branky, ale ve 21. minutě sváteční střelec K. Karásek za pomoci hostujícího obránce zvyšuje na 3 : 0. Ve 29. minutě opět M. Stehlík - 4 : 0, ve 30. minutě se konečně trefuje kapitán D. Jičínský a vedeme 5 : 0. Ve 38. minutě utkání jde sám na branku T. Dohnal, ale hostující gólman kryje, ale vše si vynahradí ve 39. minutě, kdy zvyšuje již na 6 : 0 pro domácí. Na hřišti existuje pouze jedno mužstvo /domácí/ a mladé mužstvo hostí chvílemi, není kam dříve skočit. V 41. minutě posílá dalekonosnou střelu T. Mastný, ale gólem kryje. Ve 42. minutě závan před hostující brankou M. Stehlík i J.Dohnal trefují gólmana.
Do 2. poločasu nastupuje a místo J. Chaloupky M. Chalupa a než se stačíme probudit ve 47. minutě hosté zbytečně snižují na 6 : 1. Naši hráči vidinou rozhodnutého utkání polevují v koncentraci, ale šancí máme stále na několik utkání. V 51. minutě jde sám na gólmanaM. Stehlík, ale pouze rohový kop. V 53. minutě D. Jičinský trefuje tyč. V 57. minutě podruhé střídáme místo T. Dohnala nastupuje M. Vrbka. V 60. minutě trefuje D. Jičinský opět tyč a následně střílí nad hostující branku. V 61. minutě přichází pěkná kombinace a mladíkM. Vrbka zvyšuje na 7 : 1. V 62. minutě samostatný únik D. Jičínského a vedeme 8 : 1.V 72.minutě naposledy střídáme, nastupuje M. Ondráček místo J. Dohnala. V 75. minutě další obrovská šance /M.Stehlík a D. Jičinský/, ale opět nevyužili. V 77. minutě další série šancí, ale opět to samé tzn. bez využití. Až v 78- minutě konečně zase gól, když se znovu prosadí D. Jičínský. Do konce ještě chybí pár minuta věrní domácí příznivci si přejí jubilejní 10. gól v hostující síti !! Domácí je nenechávají dlouho čekat a v 81.minutě po další pěkné kombinaci mladíků „ M. Ondráček a M. Vrbka“ zvyšuje na 10 : 1 !! Aby toho nebylo málo v 82. minutě zápasu další kombinace, tentokrát generace /Stehlík – Jičínský – Stehlík/ a M. Stehlík uzavírá na konečných 11 : 1.

Závěrem bych chtěl říct,že výsledek je pěkný, ale pouze za 3 body a jelikož naši soupeři také zvítězili, zůstáváme se ztrátou 5 bodů na M. Budějovice na 2. místě tabulky. V domácím prostředí jsme 7x zvítězili a pouze jednou prohráli s úžasným skóre 47 : 8, z čehož plyne, že v domácích zápasech jsme silní za což děkuji všem hráčům, funkcionářům a také divákům, kteří vytváří tu pravou fotbalovou kulisu a ženou naše hráče za vítězstvím.

Další utkání sehrajeme v neděli 4.11.2007 ve 14 hodin v Třebelovicích, kde nás zřejmě čeká těžký zápas, ale doufejme te že zvládneme. 

 

  Zdeněk Daniel