Želejuve - Muži A - Želetava A - Blatnice A 3:0
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava A - Blatnice A 3:0

14. 10. 2008

ŽELETAVA,,A“ – BLATNICE,,A“

3:0 ( 1:0)

 

K dalšímu domácímu utkání II.třídy mužů jsme hostili mužstvo z Blatnice a nastoupili v tomto složení:VESELÝ M.-ŠTORK S.,DOHNAL R.,ONDRÁČEK P.,MASTNÝ T.-ONDRÁČEK M.,KOUNEK S.,KASÁČEK K.,JIČÍNSKÝ D.-ČURDA M.,PAVELA M.Na střídání připraveni:TOMÁNEK M.,DANIEL Z.,DOHNAL T.,VRBKA M.Za pěkného počasí a na dobře připraveném hřišti dal pokyn ke hře hlavní rozhodčí p.MALENA.

 Do utkání vstupujeme s obavami ze síly soupeře(doposud nebyl poražen),ale i s odhodláním na domácím hřišti bodovat a potvrdit tak,že se v Želetavě body nerozdávají!Hosté přijeli v roli favorita(to nám zřejmě trochu pomohlo) a pro výhru.V 5.min. zakončují hosté rohový kop střelou nad naši branku a v 7.min. pro změnu zakončují hlavičkou mimo branku.V 9.min. zahrávají hosté trestný kop,ale nastřelují naši dobře postavenou zed´ a následný rohový kop ubráníme.Po úvodním tlaku hostů nám v 11.min. vychází rychlý brejk,následuje tečovaná střelaM.ČURDY a vedeme 1:0!,to nás dostalo na koně a ve 13.min. pálí z dálky T.MASTNÝ a gólman bez problémů kryje.Ve 13.min. inkasuje za faul žlutou kartu M.ONDRÁČEK.Ve 14.min. zahráváme rohový kop bez využití.V 17.min. zakončuje mimo D.JIČÍNSKÝ.V 18.min. trestný kop hostů opět do naší zdi a následný rohový kop ubráníme.Ve 25.min. trestný kop hostů mimo naši branku.Ve 33.min. se po chybě hostující obrany dostává ke střele M.ČURDA,ale bohužel pro nás trefuje tyčku hostující branky.Z následného protiútoku nás od pohromy zachrání výborný zákrok M.VESELÉHO.Ve 35.min.dostávají žlutou kartu i hosté.Ve 41.min. tečovaná střela hostů a gólman M.VESELÝ reflexivněvyráží.Ve 42.min. přichází opět naše rychlé přečíslení,bohužel špatně sehrané a M.ČURDA střílí mimo branku.V závěru poločasu následují rohy na obou stranách bez využití.O poločasové přestávce se radíme jak nejlépe přečkat očekávaný nápor hostů.Ve 48.min. zahrávají hosté trestzný kop,ale následná hlavička míří nad naši branku.V 50.nin zahráváme konečně trestný kop i my,ale se střelou D.JIČÍNSKÉHO si hostující gólman poradí.V 51.min. střílí hosté nad naši branku.V 52.min. zakončuje mimo M.PAVELA.V 56.min. dostává na pravé straně balon M.PAVELA,následuje pěkné uvolnění a centr před hostující branku kde číhá D.JIČÍNSKÝ a zavěšuje-vedeme 2:0.Důležitý gól,který má přinést částečné uklidnění do našich řad.V 58.min. roh hostů zakončený střelou nad branku.V 62.min. hřiště opouští P.ONDRÁČEK a na jeho místo nastupuje M.VRBKA.V 64.min. rozhodčí daruje hostům výhodu pokutového kopu,ale M.VESELÝ si s ním bravurně poradí!!!Důležitý moment utkání,troufnu si říci,že rozhodující a zlomový!V 65.min. nastřelují hosté tyčku naší branky.V 66.min. ubráníme další roh hostů a to samé následuje i v 70.min.V 74.min. zahráváme rohový kop my a hlavička M.ONDRÁČKA nad branku.V 75.min. střílí nad branku M.ČURDA.V 77.min.se dopstává do dobré příležitosti M.ONDRÁČEK,ale s jeho slabou střelou si hostující gólman poradí.V 79.min. nastupuje T.DOHNAL a ze hřiště odchází M.SNDRÁČEK.V 80.min.dobře zakončuje M.VRBKA,ale gólman pěkným zákrokem odvrací jeho ránu.V 84.min.střela M.PAVELY,kterou gólman likviduje.V 85.min. opouští hrací plochu M.ČURDA a nastupuje Z.DANIEL.Nastavují se 3minuty a v tomto nastaveném čase vtipně D.KASÁČEK uvolní M.VRBKU,následuje centr před branku,kde nekompromisně zakončujeT.DOHNAL a vedeme 3:0,což je i výsledek konečný.

 Na závěr mi nezbývá nic jiného než svým hráčům poděkovat za výhru a 3body(pro nás hodně důležité),dále za bojovnost a další čisté konto na domácím hřišti(třetí z pěti utkání).Bohužel opačná bilance je na hřištích soupeřů,kde jsme 3x odešli poraženi o 4branky!BLATNICE,,A“

 

Tuto nepříznivou bilanci se pokusíme prolomit v dalším utkání v NEDĚLI 19.10.2008 ve 14.30hodin ve STARČI,která je před námi o 3body.SRDEČNĚ ZVU ŽELETAVSKÉ PŘÍZNIVCE A ŽÁDÁM JE TÍMTO O JEJICH PODPORU,KTEROU BUDEME URČITĚ POTŘEBOVAT!!!

Z.DANIEL