Želejuve - Muži A - ŽELETAVA A – DUKOVANY 2:0 (1:0)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


ŽELETAVA A – DUKOVANY 2:0 (1:0)

27. 10. 2009

K poslednímu,,domácímu“ utkání v Opatově jsme nastoupili v tomto složení:VESELÝ M.-KOUNEK S.,ONDRÁČEK P.,VRANKA P.,KASÁČEK K.-ONDRÁČEK M.,VRBKA M.,ČURDA M.,MALÍK M.-DANIEL Z.,PAVELAM.Na střídání připraveni:STEHLÍK M.,DOHNAL T.,TOMÁNEK M.,KOS Z.Rozhodčím utkání byl p.ČECH.Hostili jsme celek z Dukovan,se kterým jsme v minulé sezoně 3x prohráli a bylo na čase tento komplex zlomit,abychom se udrželi v popředí tabulky.

            Hosté přijeli vyloženě pro bod a odpovídala tomu i jejich taktika.Ve 3.min. nevyužíváme rohový kop.V 7.min. dobře zasáhne M.VESELÝ.V 9.min. další náš roh bez využití.V 11.min.zahrávají hosté trestný kop nad naši branku.V 15.min. dobře vystřelí M.VRBKA,střela končí těsně mimo branky.Ve 21.min. se zastřeluje mimo P.VRANKA.Lepší už je to ve 27.min.,tvrdá rána z dálky,na lavičce už zvedáme ruce,ale střela končí na břevně!Ve 33. a 34.min. míří nad M.ČURDA.Ve 37.min. zahrozí hosté střelou mimo.Ve 38.min. v šanci M.PAVELA,ale hostující gólman ho opět(jako vždy na jaře) vychytá.Ve 39.min. opět nad P.VRANKA.Ve 42.min. žlutá karta pro hosty.Ve 45.min.dlouhý nákop P.VRANKY,evidentně tečovaný,praporek pomezního zůstává dole a píšt´alka němá.Překvapen je z toho i M.PAVELA,který ještě všem zvedne adrenalin kličkou vracejícímu se obránci a až potom zavěšuje-vedeme 1:0,důležitý gól do šatny.Lepší vstup do 2.půle mají hosté,ve 47.min. ubráníme rohový kop a potom přijdou chvíle M.VESELÉHO.V 51. A 52.min. dvě velké šance hostů,Miloš je odvrátí na rohové kopy a ty ubráníme.V 57.min. zahráváme dva rohy bez využití.V 58.min. střídáme,odchází Z.DANIEL a nastupuje M.STEHLÍK.V 60.min. po našem rohu zakončuje nad M.VRBKA.V 61.min. další perfektní zákrok M.VESELÉHO.V 65.min. sólo M.STEHLÍKA přes celé hřiště zakončené těsně mimo,mohlo být rozhodnuto!V 73.min. obrovský závar před naší brankou,naštěstí neinkasujeme.V 74.min. dostává za ruku žlutou kartu M.ONDRÁČEK.V 75.a 77.min. stejný trest za fauly pro hosty.V 84.min. špatně posouzená situace krajským rozhodčím,píská malou domů proti nám na malém vápně.Všichni,kdo mají ruce a nohy, se dají do bránění,neboť to může být rozhodující okamžik utkání!S velkými problémy tuto situaci ubráníme!!V 85.min. hlavičkuje po rohu nad branku M.ONDRÁČEK.v 86.MIN. DALŠÍ ŽLUTÁ PRO HOSTY.v 87.MIN.PŘIJDE ROZHODNUTÍ TOHOTO UTKÁNÍ.Náš trestný kop si hostující obránce sráží do sítě –vedeme 2:0,gól je připsán M.STEHLÍKOVI.Bojovné,ale ne moc pohledné,utkání končí naším vítězstvím.

            Závěrem děkuji želetavským hráčům za zisk důležitých 3bodů,které nás drží v kontaktu se špicí tabulky.Před utkáním jsme řešili ztrátu tří hráčů(Jičínský, Štork, Stehlík),kteří jsou hráči zkušenými,ale dnešní utkání ukázalo,že i nahraditelnými a to je jenom dodře,že máme takovýto kolektiv,který se v kritických chvílích umí semknout a zabojovat,jen tak dále!!!

Příští utkání sehrajeme již zítra tj.28.10.2009 ve 13.30hodin.Je to opakované utkání s mužstvem ŠEBKOVICE,,B“.V případě vítězství se bodově vyrovnáme vedoucímu mužstvu z N áměště a budeme mít k dobru dohrávku v BLATNICI,která se koná v neděli 8.11.2009 ve 13.30hodin.Před tím ještě zajíždíme v sobotu 31.10.2009 do TŘEBENIC,kde se od 13.30hodin utkáme s místním týmem.

Pro fotbalové fanoušky je to pozvánka na další porci zápasů.PŘIJD´TE NÁS POVZBUDIT!!!!BUDEME TO POTŘEBOVAT!!!!