Želejuve - Muži A - ŽELETAVA A – HROTOVICE 3:1 ( 0:0)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


ŽELETAVA A – HROTOVICE 3:1 ( 0:0)

29. 9. 2009

V dalším domácím zápase II.třídy jsme na svém hřišti přivítali lonˇského účastníka I.B třídy,mužstvo z Hrotovic a nastoupili v tomto složení:VESELÝ M.-ŠTORK S.,JIČÍNSKÝ D.,ONDRÁČEK P.,KOUNEK S.-ONDRÁČEK M.,STEHLÍK M.,VRANKA P.,MALÍK M.-PAVELA M.,ČURDA M.Na střídání připraveni:DANIEL Z.,SIMANDL T.,POLENDA T.,TOMÁNEK M.

            Už ve 2.min. hosté poprvé ohrozí naši branku,ale jejich šanci odvrátíme.V 8.min. zahráváme rohový kop,který je nevyužit.Ve 14.min. hosté naši branku přestřelují.V 16.min. končí šance hostů mimo,my kontrujem rychlým brejkem,který nedotáhneme do konce.V 19.min. nám kazí další výhodu rohového kopu gólman dobrým vyběhnutím.Ve 29.min. nám zatrne při špatném odkopu M.VESELÉHO,kdy balon zachytí hostující hráč,ale míří těsně mimo.Ve 31.min. hlavičkuje M.ONDRÁČEK nad branku.Ve 39.min. se po dalším závaru před naší brankou zraní P.ONDRÁČEK a jsme nuceni střídat.Na hřiště nastupuje T.SIMANDL.Ve 42.min. další šance hostů mimo.Ve 45.min. zastavují hosté naše rodící se přečíslení faulem za cenu žluté karty a jde se do kabin.Celkově byli hosté v 1.poločase lepším týmem a při nás stálo štěstí,že neproměnili svoje příležitosti.Do 2.poločasu jdeme s odhodláním zlepšit a hlavně zpřesnit naši hru,pokusit se dát branku a dobrého soupeře nalomit.Příležitost máme hned ve 47.min. po faulu na M.ONDRÁČKA dostávají hosté žlutou kartu.Následuje rohový kop a mladík T.SIMANDL zakončuje hlavou nad branku.Ve 49. A 50.min. ubráníme 2trestné kopy hostů a potom to přijde.Do té doby celkem neviditelný domácí sniper M.PAVELA vymotá celou hostující obranu a nekompromisně zavěšuje-vedeme 1:0!Aby toho nebylo málo hned v 58.min. přijde brejk M.MALÍKA,po souboji s hostujícím gólmanem se balon dostává k P.VRANKOVI,který může zakončit,ale najde ještě lépe postaveného M.ONDRÁČKA a na něj zívá prázdná branka.Martin se nemýlí a vedeme 2:0.Z dosavadního průběhu utkání je to blesk z čistého nebe.Aby utkání mělo stále pořádné grády nás hosté hned o 2min. později zchladí a snižují na 2:1,škoda že jsme dvoubrankové vedení nedokázali udržet déle.V 61.min. pálí P.VRANKA,ale jeho střela končí nad brankou.V 67.min.vyráží M.VESELÝ trestný kop hostů.V 70.min. hosté hlavičkují nad naši branku,.My zahrozíme v 75.min. ,kdy po trestném kopu zakončuje T.SIMANDL hlavou opět nad branku.V 77.min. dostává žlutou kartu M.MALÍK.V 80.min. ze hřiště odchází M.PAVELA,který ještě chvíli před tím nevyužil velkou příležitost a nastupuje Z.DANIEL.V 85.min. přichází trestný kop M.ČURDY a následná dorážka T.SIMANDLA končí v síti-vedeme 3:1!Tomáš si branku za svůj výkon zasloužil.Za chvíli utkání končí a můžeme si zhluboka vydechnout.Získali jsme důležité 3body s nejlepším soupeřem co setu prozatím v této sezóně představil.

            Za dnešní výkon musím želetavské hráče pochválit,hlavně za bojovnost,kdy i když senedařilo dokázali ještě více zabrat,máknout jeden za druhého a kolektivním výkonem hosty přehrát.Děkuji tímto také všem divákům,jež se sešli v hojném počtu a dokázali nám vytvořit domácí prostředí.Tímto vítězstvím se stále držíme v popředí tabulky(nevíme jak dopadne ,,kauza Šebkovice“).

            V příštím utkání nastoupíme v neděli 4.10.2009 v 15.00 hodin v CHLÍSTOVĚ,kde nás určitě čeká bouřlivé prostředí a proto žádám všechny kdo mohou a není jim želetavský fotbal lhostejný,aby nás přijeli povzbudit.Určitě to budeme potřebovat!!!