Želejuve - Muži A - Želetava A - Martínkov 7:1
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava A - Martínkov 7:1

12. 5. 2008

ŽELETAVA – MARTÍNKOV

7:1 ( 4:0)


Po dlouhé době jsme se opět představili na domácím hřišti a naším soupeřem bylo mužstvo ,,Kačerů“ z Martínkova.Utkání řídil rozhodčí Fryč a na čarách asistoval p.Čurda a p.Rygl.

V noci před utkáním došlo ke kuriozní situaci,kdy ze hřiště neznámý pachatel odcizil z sítě z obou branek a lapačů,čímž nám(respektive obci) způsobil nemalou škodu!!!Po prošetření POLICIÍ ČR jsme nasadili staré sítě a odpolední utkání nebylo ohroženo.

K utkání jsme nastoupili v tomto složení:TOMÁNEK M.-VRBKA M.,MASTNÝ T.,DOHNAL R.,JIČÍNSKÝ D.-ONDRÁČEK M.,STEHLÍK M.,KASÁČEK D.,KOUNEK S.-PAVELA M.,ČURDA M.Na střídání připraven DANIEL Z.Začali jsme zostra a s chutí a už ve 3.min. po centru M.ČURDY střílí M.ONDRÁČEK nad hostující branku z vyložené šance.V 7.min. střílí M.ČURDA a hostující gólman kryje.Hosté se osmělí až v 8.min. a střílí nad naši branku.V 10.min. zahrává M.PAVELA trestný kop a gólman s námahou jeho ránu likviduje.Ve 12.min. zahráváme rohový kop,balon se odrazí na hranici šestnáctky a nekrytý M.ČURDA nekompromisní ranou otevírá skóre-vedeme 1.0.Ve 13.min.pálí do gólmana M.STEHLÍK.Ve 14.min. centruje S.KOUNEK,branař jenom vyráží a M.ONDRÁČEK hlavou dotrkává-vedeme 2:0.Ve 20.min. pěkná dalekonosná střela D.JIČÍNSKÉHO ze 30m končí na tyči HOSTUJÍCÍ BRANKY.Ve 24.min.končí mimo naši branku šance hostů.Ve 25.min.v šanci M.ČURDA,akce končí naším rohem a M.PAVELA hlavičkou ohrožuje hostující branku.Ve 28.min. oslovuje D.JIČÍNSKÝ ideálním pasem M.ONDRÁČKA,který se nemýlí a vedeme 3:0.Ve 29.min. střelu hostí gólman M.TOMÁNEK kryje.Ve 36.min. přichází ke slovu opět D.JIČÍNSKÝ a perfektně zakončeným trestným kopem nedává hostujícímu branaři žádnou šanci-vedeme 4:0.Ve 39.min. se M.PAVELA řítí sám na gólmana,ale zakončuje do něj.Ve 43.min.D.KASÁČEK levačkou nad branku.Ve 45.min. inkasuje žlutou kartu pokladník T.MASTNÝ.Ve 48.min. trestný kop M.PAVELY,hlavička M.STEHLÍKA do gólmana.Ve 49.min. šanci hostů zneškodňuje M.TOMÁNEK.V 51.min. střílí hosté nad naši branku.V 52.min. M.STEHLÍK v samostatné akci-vedeme 5:0.V 55.min. M.ONDRÁČEK uvolní M.STEHLÍKA,který šanci nevyužívá.V 58.min. ideální šance hostů končí mimo naši branku.V 59.min. přihrává M.PAVELA M.ČURDOVI a vedeme 6:0.V 63.min v samostatné akci M.STEHLÍK,šance končí mimo branku.V 66.min. střídá Z.DANIEL D.KASÁČKA.V 67.min. dostává hostující obránce 2.žlutou kartu a tudíž následuje karta červená a naše přesilovka.V 71.min. pálí M.ČURDA a hostující gólman odvrací na roh.V 74.min. tvrdě pálí M.ONDRÁČEK,gólman s námahou kryje.V 75.min. inkasuje žlutou kartu R.DOHNAL.V 76.min. trestný kop hostů likviduje M.TOMÁNEK.V 78.min. se naše obrana nekoncentruje a dostáváme zbytečný gól na 6:1.V 85.min. končí střela hostujícího hráče nad naši brankou.V 87.min. po závaru před hostující brankou doráží M.STEHLÍK z brankové čáry –vedeme 7:1V 89.min. v šanci M.STEHLÍK,ale asi se zalekl hattricku!!!

Závěrem musím hráčům poděkovat za povinné 3body a jelikož náš největší soupeř z M.Budějovic doma jenom remizoval s nebezpečnými Lesonicemi,dostáváme se na 1.místo,(tedy místo postupové) v tabulce. Do konce soutěže zbývá ještě 6kol a želetavský fotbal útočí na tzv.double,tedy vítězství v poháru a mistrovské soutěži!!


V dalším kole zajíždíme k těžkému utkání do Šebkovi,kde nás hostí 3 mužstvo tabulky!!!Žádám tímto naše příznivce aby nás přijeli povzbudit a podpořit,protože to budeme určitě potřebovat!!!


Utkání se hraje v SOBOTU 17.5.2008 v 16.30 hodin!!!!!