Želejuve - Muži A - ŽELETAVA A – MYSLIBOŘICE 6 : 2 (2:1)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


ŽELETAVA A – MYSLIBOŘICE 6 : 2 (2:1)

10. 8. 2009

V prvním mistrovském zápase II.třídy mužů jsme za pěkného počasí a početnou diváckou kulisou přivítali nováčka této soutěže,tým z Myslibořic.Rozhodčím utkání byl p.CABADAJ.Utkání jsme zahájili v tomto složení: VESELÝM.-KOUNEK S.,ONDRÁČEK P., JIČÍNSKÝ D., VYSKOT O., - ONDRÁČEK M., VRANKA P.,KASÁČEK D.,MALÍK M.-ČURDA M.,STEHLÍK M.Na střídání připraveni:PAVELA M.,VRBKA M.,MASTNÝ T.,TOMÁNEK M.

            Začátek zápasu jsme zaspali a hosté ,hrající s nováčkovskou chutí,zahrávají ve 2.min. rohový kop bez využití.Ve 4.min. přichází šance hostů,naštěstí mimo.V 6.min. přichází naše ztráta balonu,hosté podniknou rychlý protiútok a prohráváme 0:1.Naštěstí přišel budíček a v 8.min. zahrává trestný kop D.JIČÍNSKÝ,ideálně nachází volného M.ONDRÁČKA a ten hlavou vyrovnává na 1:1.V 9.min zahráváme rohový kop,nacvičený signál a následnou střelu M.ČURDY gólman vyráží.Ve 12.min přichází další nacvičená akce,P.VRANKA dlouhým odkopem nachází M.STEHLÍKA a konečně jdeme do vedení 2:1.V 15.min.ubráníme rohový kop hostů.V 17.min. zakončuje mimo branku M.MALÍK.Ve 21.min.odvrátíme další rohový kop hostů.Ve 24.min. nás podrží M.VESELÝ,který dvěma skvělými zákroky vymaže hostujícího útočníka a díky němu držíme vedení.Ve 26.min. ohodnotí souboj M.STEHLÍKA s protihráčem žlutou kartou na každé straně.Ve 36.min. inkasují hosté další žlutou kartu za tvrdý zákrok na M.ONDRÁČKA,který se dostával do brejku.Ve 37.min. rozehrává M.ČURDA trestný kop,ale dobře postavený gólman si s jeho střelou poradí.Ve 42.min. ubráníme dva rohové kopúy hostů a jde se do kabin.Nálada je dobrá,je třeba vstřelit gól a pojistit naše vedení.Bohužel ve 48.min. přichází pravý opak.Hostující hráč se nečekaně z dálky opře do balonu a překvapený M.VESELÝ loví míč ze své sítě-vyrovnáno 2:2.Je to sprcha,ale vzápětí se z ní otřepeme a znovu kontrujeme.M.MALÍK si nabíhá do uličky,dostává přesnou přihrávku a zvyšuje na 3:2.Je třeba napát,že tato perfektně zahraná akce zmátla i pomezního sudího,jež zvednul praporek nad hlavu(offsidová situace),ale hlavní to dobře viděl a hlavně posoudil-branku uznává!!!Tato branka se nakonec ukázala jako vítězná a zlomová.Bylo dobře,že jsme vždy  na branku hostů bleskově zareagovali a odpověděli také brankou.Pojd´me ale zpět do zápasu.V 51.min.hlavičkuje mimo D.KASÁČEK.V 57.a 68.min. nevyužíváme rohové kopy a v 70.min. přichází další zlomový okamžik tohoto utkání,kdy po faulu na D.JIČÍNSKÉHO dostávají hosté žlutou a zároven´ červenou kartu,jdou do deseti a na hřiště přichází M.PAVELA,který střídá M.ČURDU.V 76.min si po akci M.STEHLÍKA hosté dávají vlastní branku a vedeme 4:2 a na hřišti je znát převaha domácího týnu.V 78.min. podruhé střídáme,odchází M.ONDRÁČEK a nastupuje M.VRBKA.v 79.min. zakončuje vysoko nad branku D.JIČÍNSKÝ.V 81.min. přichází první akce M.PAVELY,gólman odvrací na roh,ten je nevyužit.V 85.min. přichází opět dlouhý nákop P.VRANKY,tentokráte naM.PAVELU a vedeme 5:2.Účet zápasu uzavírá M.PAVELA v 90.min.,kdy zvyšuje na konečných 6:2

Vstup do soutěže se nám povedl,děkuji za to všem domácím borcům a divákům za pěknou návštěvu.Dobrou formu je třeba potvrdit v dalším zápase,kterýsehrajeme opět doma a to v neděli 16.8.2009 v 16.30 hodin.Naším hostem a soupeřem bude STAŘEČ.Předzápas obstará ,,B“ mužstvo,které hostí ve 13.30 hodin tým NOVÉ SYROVICE.Srdečně zvu naše příznivce,přijd´te nás opět ve velkém počtu povzbudit!!!!