Želejuve - Muži A - ŽELETAVA A - NÁMĚŠŤ-VÍCENICE B 2:2(1:0)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


ŽELETAVA A - NÁMĚŠŤ-VÍCENICE B 2:2(1:0)

13. 5. 2009

ŽELETAVA,,A“- NÁMĚŠŤ- VÍCENICE,,B“

2:2(1:0)


K dalšímu domácímu utkání druhé třídy jsme nastoupili v tomto složení: VESELÝ M. , MASTNÝ T., JIČÍNSKÝ D., ONDRÁČEK P. , KASÁČEK K., MALÍK M., VRANKAP., KASÁČEK D., KOUNEK S., ONDRÁČEK M.,STEHLÍK M.. Na střídání připraveni: VYSKOT O., KOS Z., VRBKA M. Rozhodčím utkání byl p. FRYČ.

Do utkání jsme vstoupili zakřiknutě a již v 1 min. musí M. VESELÝ likvidovat šanci hostů. To samé přichází v 5 min., následuje rohový kop, který M. VESELÝ opět likviduje. V 9 min. přicházejí naše dva rohové kopy, oba bez využití. V 18 min. roh hostů zakončen mimo a ve 20 min.jejich trestný kop míří nad branku. Ve 22 min. dostává za faul žlutou kartu T. MASTNÝ. Ve 26 min. míří P. VRANKA vysoko nad, ale ve 33 min. to přijde. Po faulu hostů zahrává D. JIČÍNSKÝ trestný kop z levé strany a hlavičkující M. STEHLÍK otevírá skóre- vedeme 1:0. Ve 35 min. zakončuje mimo M. MALÍK, stejně jako ve 37 min. D. KASÁČEK. Ve 39 min. zahrává trestný kop M. STEHLÍK, jeho ránu gólman vyráží na roh, následuje další, ale stav se nemění. Ve 45 min. špatně vyřeší P. VRANKA možné přečíslení hostující obrany a jde se do kabin, kde zůstává K. KASÁČEK a na jeho místo nastupuje Z. KOS. Ve druhém poločase nás hosté přehrávají a v 50. a 52 min. zakončují nad naši branku. V 55 min. se ojediněle dostaneme k ohrožení hostující branky, kdy po pěkné akci M. ONDRÁČEK- P. VRANKA prvně jmenovaný zakončuje těsně mimo. Bohužel opět to staré, nedáš- dostaneš. V 58 min. zahrávají hosté trestný kop, hlavička a je vyrovnáno na 1:1. V 60 min. zakončují hosté mimo. V 65 min. se střela z trestného kopu hostů otřela o tyč naší branky. V 68 min. po špatném verdiktu sudích zahrávají hosté rohový kop a k úžasu všech balón končí v naší síti a prohráváme 1:2. V 70 min. opouští hřiště S .KOUNEK a nastupuje M. VRBKA. V 76 min. zakončují hosté mimo naši branku D . JIČÍNSKÝ dostává žlutou kartu za protesty. V 77 min. likviduje M. VESELÝ trestný kop hostů. V 82 min. nás dalším výborným zákrokem drží M. VESELÝ nad vodou. V 85 min. odchází ze hřiště T. MASTNÝ a nastupuje O. VYSKOT, ve stejné minutě další dobrý zákrok M. VESELÉHO. V 86 min. inkasují žlutou kartu hosté a v 89 min. opět výborně M. VESELÝ. Nastavují se 3 minuty a v nastaveném čase uvolní M. STEHLÍK O. VYSKOTA, ten je ve vápně faulován, následuje žlutá karta pro hosty a hlavně pro nás pokutový kop. Ten s jistotou proměńuje náš specialista na tyto situace D. JIČÍNSKÝ a vyrovnává na konečných 2:2.

Závěrem nutno konstatovat, že získaný bod je vzhledem k průběhu hry a kvalitě soupeře pro nás cenný. Děkuji hráčům za předvedený výkon a bojovnost. V posledních dvou týdnech jsme odehráli čtvrtý zápas.

Další mistrovské utkání sehrajeme v sobotu v 16. 5. 2009 v 16. 30 hod na horké půdě v CHLÍSTOVĚ. Žádám všechny naše příznivce o podporu, neboť tam ji budeme určitě moc potřebovat.