Želejuve - Muži A - Želetava A - Okřížky B 6:2 (4:2)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava A - Okřížky B 6:2 (4:2)

29. 4. 2009
ŽELETAVA,,A“-OKŘÍŠKY,,B“

ŽELETAVA,,A“-OKŘÍŠKY,,B“

6:2(4:2)

 

K dalšímu domácímu utkání II. třídy jsme doma hostili tým OKŘÍŠKY,,B“ a nastoupili jsme v tomto složení: VESELÝ M., ŠTORK S., DOHNAL R., VRANKA P., JÍČÍNSKÝ D., KASÁČEK K., KASÁČEK D., STEHLÍK M., MALÍK M., ČURDA M., PAVELA M. Na střídání připraveni: TOMÁNEK M., DANIEL Z., VRBKA M., ONDRÁČEK M. Rozhodčím zápasu byl p. DOLÁK.

Než jsme se stačili rozkoukat přišla 6min. a nepříjemné zranění M. ČURDY (rameno a mimo hru do konce sezóny). V 7min. po rychlém protiútoku hostů inkasujeme prohráváme O:1. V 8min. nuceně střídáme, dolů zraněný M. ČURDA a nastupuje M: VRBKA. V 11min. ubráníme trestný kop hostů a ve 12min. se zastřeluje M: PAVELA, ale míří mimo branku. V 13min. zakončuje M. STEHLÍK do gólmana. Začínáme mít herní převahu, která ve 14 min. vede k vyrovnání na 1:1, když se ranou z velkého vápna trefuje M. PAVELA. V 15 min. M. VESELÝ odvrací na rohový kop, který ubráníme. Stejně úspěšní nejsme v 18min., kdy po rohu a přesné hlavičce opět inkasujeme a prohráváme 1:2. Nedá se nic dělat, musíme opět zabrat, jelikož si nemůžeme dovolit doma ztrácet body. Ve 21min. míří trestný kop D. JIČÍNSKÉHO mimo branku. Ve 23min. zahráváme rohový kop, zavar před hostujícím branařem a M: MALÍK hlavičkou srovnává na 2:2. Ve 25 min. střílí mimo P: VRANKA. Ve 26 min. dostávají hosté žlutou kartu. Ve 27 min. střílí nad branku M. STEHLÍK a posléze i M. MALÍK.Ve29min. ubráníme rohový kop hostů a ve 30min. míří jejich střela nad naši branku. Ve 33min. nevyužíváme výhodu rohového kopu. Ve 34min. další žlutá karta pro hosty. Ve 36min. inkasuje žlutou kartu i M: PAVELA za řeči po neodpískaném faulu. Ve 38 min. zahráváme trestný kop, hlavička D. KASÁČKA, chyba gólmana a konečně vedeme 3:2. Ve 40 min. zakončuje mimo M. STEHLÍK a ve 41 min. trefuje M: PAVELA tyčku. Ve 44min. centr M. STEHLÍKA posílá hostujíci obránce hlavičkou do vlastní sítě a vedeme 4:2. Ve 47min. střílí hosté těsně mimo naši branku. V 51min. postupuje samostatně M. STEHLÍK, na hranici šestnáctky se opře do míče a ten končí v síti- vedeme 5:2. V 52min. další žlutá karta pro hosty. V 54min. střílí mimo D. KASÁČEK a v 55min. odchází ze hřiště. Na jeho místo nastupuje M. ONDRÁČEK. V 58min. mimo P. VRANKA, stejně jako v 61min. K. KASÁČEK. V 64min. zranění kolene u R. DOHNALA a místo něj nastupuje Z. DANIEL V 70 min. ubráníme tři rohové kopy hostů. V 83 min. trestný kop hostů do naší zdi a následná střela míří nad naši branku. V 88 min. pečetí naše vítězství M: PAVELA , který další přesnou střelou zvyšuje na konečných 6:2.

Závěrem nutno ocenit naše vítězství , ale radost kalí zranění dvou hráčů. Nedá se nic dělat a musíme se s jejich absencí vypořádat.

Další utkání doma sehrajeme ve čtvrtek 30.4. 2009 v 17.30 hod., kdy v dohrávce hostíme vedoucí tým soutěže a tím je VLADISLAV. Žadám naše věrné fanoušky, aby nás přišli podpořit.

Další utkání potom sehrajeme v sobotu 2.5.2009, kdy zajíždíme na hřiště druhého týmu soutěže do TŘEBENIC.