Želejuve - Muži A - Želetava A - Radotice 6:1
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava A - Radotice 6:1

22. 4. 2008

ŽELETAVA-RADOTICE

6:1 (3:0)


 K dalšímu mistrovskému utkání III.třídy jsme doma nastoupili proti mužstvu z Radotic v následující sestavě: VESELÝ M.-ŠTORK S.,CHALUPA M.,DOHNAL R.,MASTNÝ T.-KOUNEK S.,STEHLÍK M.,KASÁČEK D.,JIČÍNSKÝ D.-ČURDA M.,PAVELA M.Na střídání připraveni:TOMÁNEK M.,ONDRÁČEK M.,VRBKA M.Hlavním rozhodčím byl pan KOVÁŘ z Přibyslavic.

Úvodní šance 1.poločasu patří hostům,kteří zakončují mimo,ale před opět početnou návštěvou diváků se domácí brzy dostávají do obvyklého tlaku.V 5.min.utkání se po samostatné akci a pěkné střele ze šestnáctky připomíná M.PAVELA a vedeme 1:0.Ve 12.min. zahráváme rohový kop bez využití.V 15.min.zakládá akci D.KASÁČEK,na jejím konci je opět M.PAVELA,který nekompromisně zakončuje a vedeme 2:0.V 16.min.náš další roh bez ohrožení hostující branky.Ve 22.min. překonává hostující offsidesystém D.KASÁČEK,postupuje samostatně přes půl hřiště,ale zakončuje do brankáře.Ve 30.min.pěkná akce domácích po ose D.JIČÍNSKÝ-M.ČURDA-M.STEHLÍK a vedeme 3:0.Ve 31.min.při střele zablokován opět M.STEHLÍK.Ve 32.min.uvolňuje D.KASÁČEK D.JIČÍNSKÉHO,který střílí mimo.Ve 40.min.pálí T.MASTNÝ nad hostující branku,to samé o minutu později D.JIČÍNSKÝ.Ve 42.min. pro změnu mimo D.KASÁČEK.O poločase střídáme a místo T.MASTNÉHO nastupuje M.VRBKA.

Ve 47.min. pálí M.PAVELA do brankaře,ve 49.min. M.VRBKA ideálně na M.STEHLÍKA,který zakončuje mimo.V 52.min.D.JIČÍNSKÝ perfektně uvolnil M.STEHLÍKA a vedeme 4:0.V 54.min.pěkný centr M.PAVELY,ale M.STEHLÍK hlavou nad branku.To samé v 55.min.,tentokrát jiní aktéři(S.KOUNEK-M.ČURDA).V této chvíli je na hřišti pouze jedno mužstvo a tím jsou domácí.V 60.min. místo S.KOUNKA nastupuje M.ONDRÁČEK.V 63.min. dostává zbytečnou žlutou kartu za řeči M.ČURDA a radost z ní má pokladník týmu T.MASTNÝ.V 65min.opět vedle M.PAVELA.v 70.MIN. trestný kop hostů,M.VESELÝ bravurně na roh,který v poklidu ubráníme.V 66.min. náš roh,následuje rána D.JIČÍNSKÉHO-tečovaná na další roh bez využití.V 75.min. naposledy střídáme,tentokrát na postu brankařském a místo M.VESELÉHO nastupuje do hry M.TOMÁNEK.V 76.min. další šance M.PAVELY odvrácena na roh.V 80.min.stoprocentní šance M.PAVELY –střílí do brankáře a jakoby se zalekl hattricku a příspěvku do týmové kasy.V 82.min. střílí ze 16 metrů M.VRBKA a vedeme 5:0.V 84.min. krásná akce R.DOHNALA,nachází M.VRBKU a ten se nemýlí-vedeme 6:0.V 86.min. faul na šestnáctce,žlutá karta pro hosty,ale M.STEHLÍK se také bojí hattricku a pálí do zdi.V 88.min. již unavený M.PAVELA zazdívá další naši šanci a střílí nad hostující branku.V 90.min. přichází pěkná střela hostů z vápna,M.TOMÁNEK je krátký a zbytečně inkasujeme na 6:1.

Závěrem opět děkuji všem hráčům za slušný výkon a povinné 3 body,které nás posunuly na2.místo v tabulce a po klopýtnutí M.Budějovic v Šebkovicích(2:2) ztrácíme na čelo tabulky 5 bodů a máme zápas k dobru (nesmírně těžký a zřejmě i rozhodující) právě v M.Budějovicích.Škoda jen nevyužitých šancí a zbytečně inkasované branky.

Zároveň děkuji i všem pořadatelům a obsluze v baru za strávený čas a odvedenou práci(to se týká i našeho pomezního rozhodčího,kterým byl pan M.TEPLÝ).


Další zápas sehrajeme v neděli 27.4.2008 v 16.00 v DOMAMILI.