Želejuve - Muži A - ŽELETAVA A – STAŘEČ 1:0 (1:0)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


ŽELETAVA A – STAŘEČ 1:0 (1:0)

17. 8. 2009

V dalším zápase II.třídy mužů jsme opět doma nastoupili proti týmu ze Starče a chtěli potvrdit výhru z minulého kola.Tohoto soupeře jsme v krátké době doma 2x porazili a věřili si na něj i nyní.Do utkání jsme šli v tomto složení:VESELÝ M.-KOUNEK S.,ONDRÁČEK P.,JIČÍNSKÝ D.,KASÁČEK K.-ONDRÁČEK M.,VRANKA P.,KASÁČEK D.,MALÍK M.-STEHLÍK M.,PAVELA M.Na střídání připraveni:VYSKOT O.,VRBKA M.,ČURDA M.Rozhodčím utkání byl p.RYGL.

            V úmorném vedru a po úvodním otˇukávání jsme se již v 5.min dostali k první střele na branku a náš sniper M.PAVELA rozvlní sítˇ za hostujícím gólmanem a vedeme 1:0.Nikdo v tuto chvíli netušil,že to bude rozhodující branka.V 6.min.ubráníme rohový kop hostů.V 9.min. pěkně vystřelí M.ONDRÁČEK,gólman střelu vytěsní na břevno a následně roh,který zůstane nevyužit.Ve 12.min. ubráníme další roh hostů a ve 13.min. předvede výborný zákrok M.VESELÝ.V 19.min. nevyužijeme další rohový kop.Ve 21.min. napřáhne z dálky D.JIČÍNSKÝ,gólman jeho střelu vyráží.Ve 25.min. hlavičkují hosté mimo naši branku.Ve 27.min. trefuje hostující zedˇ M.PAVELA  z trestného kopu.Ve 30.min. vystřelí z dálky P.VRANKA,gólman jeho pokus likviduje.Ve 31.min. další dobrý zákrok M.VESELÉHO.Ve 33.min. nevyužíváme výhodu dalšího rohového kopu.Ve 36.min. rozehrává trestný kop M.PAVELA,trefuje zedˇ a jeho opakovanou střelu gólman likviduje.Ve 38.min.zneškodní M.VESELÝ střelu z trestného kopu hostů.Ve 39.min. zakončuje P.VRANKA,gólman jeho ránu chytá.Ve 40.min. nám všem pořádně zatrnulo,ale M.VESELÝ předvádí dva bravurní zákroky a drží čisté konto!Ve 42.min. chytá M.VESELÝ střelu z trestného kopu.Ve 43.min. ubráníme rohový kop hostů a jde se do kabin.Ve 46.min. další náš trestný kop,hostující zedˇ tentokráte trefuje D.JIČÍNSKÝ.V 52.min. zakončuje nad branku M.MALÍK.Hosté odpoví v 54.min. rohovým kopem bez využití.V 62.min. zahráváme rohový kop a P.VRANKA. zakončuje mimo.Zároveń střídáme,nastoupí M.ČURDA a odchází M.PAVELA.V 69.min. zahráváme dva rohy bez využití.V 71.min. odchází ze hřiště D.KASÁČEK,který tímto zápasem ukončil kariéru v ,,A“mužstvu,a nastoupil M.VRBKA.V 74.min. zakončují hosté mimo naši branku.V 76.min. inkasují hosté žlutou kartu za hrubý faul na M.ONDRÁČKA.V 77.min. se ocitá v šanci P.VRANKA,bohužel zakončuje do gólmana.V 78.min. likviduje gólman trestný kop D.JIČÍNSKÉHO a o minutu později i střelu M.MALÍKA.V 80.min.  pěkně vystřelí P.VRANKA,gólman bravurním zákrokem střelu vytěsní.V 87.min. posílá balon z trestného kpopu mimo branku P.VRANKA.V nervozním závěru inkasují hosté další žlutou kartu a o chvíli později ji dostává i D.JIČÍNSKÝ.V závěrečné křeči hosté míjí naši branku a utkání končí naším  vítězstvím.

            Závěrem nutno poděkovat domácím borcům,kteří v úmorném vedru podali bojovný výkon a zaslouženě získali 3body,které nás drží v na špici tabulky,dobrý začátek sezony,jen tak dále!!!

V dalším utkání zajíždíme do OKŘÍŠEK a to v neděli 23.8.2009,kde se od 16.30 hod. střetneme s místním ,,B“ týmem.Srdečně zvu želetavské diváky!!!

Náš,,B“ tým hostí v sobotu 22.8.2009 od 16.30 hod. mužstvo z PŘEDÍNA.Zvu tímto diváky na tradiční derby!!!