Želejuve - Muži A - Želetava A - Stonařov 6:2
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava A - Stonařov 6:2

28. 4. 2014

 Góly: 6. Malík, 21. a 80. Simandl (první z PK), 38. Daniel, 72. vlastní, 90. Jičínský – 19. Příhoda, 58. vlastní. Rozhodčí: Šlov. ŽK: 3:3. Diváci: 150. Poločas: 3:1. Želetava: Mastný (83. Veselý) – Ondráček (60. Pacas), Polenda, Jičínský – Svoboda, Vranka – Malík, Martin Vrbka, Daniel (83. Vladeka) – Čurda, Simandl.

V místním derby na sebe narazili týmy z opačných pólů tabulky 1. A třídy sk. B.  Již v šesté minutě dostal příležitost ke skórování po pasu M.Čurdy domácí M.Malík, který svoji šanci nekompromisně využil a domácí tak šli do jednobrankového vedení (1:0). Domácí se dostávali i do dalších šancí avšak bez efektu. V 18 min. zahrával Stonařov standartní situaci ale jejich pokus skončil mimo tyče J.Mastného. Následně se Želetava dostala do rychlého protiútoku ale po laciné ztrátě míče uprostřed hřiště obdržel hostující Příhoda pas za obranu a přesnou střelou k tyči nedal J.Mastnému šanci (1:1). 

V dalším průběhu hry to byl opět aktivně hrající želetavský M.Malík, který našel svoji přihrávkou ve vápně Martina Vrbku, jenž byl stonařovským zadákem faulován a následně nařízený pokutový kop T.Simandl proměnil (2:1).  Želetava však stále nepředváděla odpovídající výkon, který by byl hoden mužstva hrající o čelo tabulky. Výjimkou byla gólová akce z 38 min., kdy M.Čurda vyslal na zteč Z.Daniela, který při svém průniku naznačil střelu, položil si zkušeného gólmana A.Krupicu a následným lobem navýšil vedení Želetavy na 3:1.  To bylo z první půle vše.

Běžela 58 min. a Stonařov zahrával standardní situaci. Centrovaný míč do vápna si však P.Vranka nešťastně srazil do vlastní sítě (3:2). V další pasáži hry se hrál fotbal slabé úrovně. V 72 min. zápasu přichází centr do vápna z kopačky A.Pacese směřovaný na T.Simandla. Tento centr si však hostující Příhoda sráží do vlastní brány (4:2). V 80 min. rozehrává od své brány Krupica, kterému však jeho záměr kazí důrazný T.Simandl a trestá tak chybu v rozehrávce (5:2). Posledním hráčem zápasu, který se zapsal do listiny střelců byl D.Jičínský, který využil přesný centr T.Simandla a hlavou tak uzavřel skóre na konečných (6:2).

Konečný výsledek se tak zdá být jednoznačný ovšem s předvedenou hrou, nemohou být domácí příliš spokojeni. Nutno však říci, že i takovéto body a zápasy se do konečného součtu počítají. V příštím zápase zavítá naše „A“ na půdu Budišova, kde ho bude čekat úplně jiný zápas. Mužstvo Budišov-Nárameč v jarní části ještě neokusilo hořkost porážky. Stane se tak Želetava jeho prvním přemožitelem?   

 

 
  
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář