Želejuve - Muži A - Želetava A - Třebelovice 1:0
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava A - Třebelovice 1:0

29. 6. 2008

ŽELETAVA,,A“ – TŘEBELOVICE

1:0 ( 0:0)

 K důležitému a rozhodujícímu utkání III.třídy jsme nastoupili v tomto složení:VESELÝ M.-MASTNÝ T.,NOVÁK V.,CHALUPA M.,VYSKOT O.-KOUNEK S.,STEHLÍK M.,ČURDA M.,JIČÍNSKÝ D.-VRBKA M.,PAVELA M.Na střídání připraveni:DANIEL Z.,ONDRÁČEK M.,TOMÁNEK M.Rozhodčím utkání byl nepřesný p.NEUMANN.

 Důležitost utkání před početným publikem nám svazovala nohy,ale již ve 2.min. zahrává D.JIČÍNSKÝ trestný kop bez využití.V 5.min. kontrují hosté střelou nad naši branku.Ve 12.min. konečně pěkná kombinace D.JIČÍNSKÝ-M.STEHLÍK,gólman odvrací na rohový kop po kterém je v šanci M.PAVELA,ale pálí do hostujícího branaře.Ve 14.min. inkasují hosté žlutou kartu,následuje trestný kop v podání M.ČURDY,gólman vyráží a poradí si i s dorážkou M.VRBKY.Ve 20.min. hosté opět nad branku.Ve 25.min. šance hostů,ale gólman M.VESELÝ vyráží na rohový kop,který ubráníme.Ve 31.min. dostávají hosté další žlutou kartu.Ve 35.min. zahráváme rohový kop bez využití.Ve 39.min. střílí nad branku M.STEHLÍK.Ve 43.min. zahrává rohový kop D.JIČÍNSKÝa M.PAVELA zakončuje hlavou mimo hostující branku.Za nerozhodného stavu se jde do kabin s vědomím,že dnes podáváme nejhorší výkon na domácím hřišti,ale víme,že poslední postupový krok bývá nejtěžším.Do 2. poločasu vstupujeme s odhodláním utkání zlomit alespoň jednou brankou v náš prospěch,ale v 50.min. kopou hosté rohový kop a jen výborný zákrok M.VESELÉHO nás zachrání od pohromy.Nedáš-dostaneš se potvrdilo o 2 min.později!!!V 52.min. postupuje s balonem S.KOUNEK a ideálně nachází M.STEHLÍKA,který se jako nejlepší střelec soutěže nemýlí a střílí postupový gól-vedeme 1:0,ale do konce utkání je ještě daleko.V 55.min. po neodpískaném faulu na gólmana M.VESELÉHO v šanci hosté,naštěstí střela končí mimo naši branku.V 57.min. ubráníme rohový kop hostů.V 62.min. zakončuje nad hostující branku M.ČURDA.V 66.min. po vtipně zahraném trestném kopu míjí branku hostí D.JIČÍNSKÝ.V 74.min. nečistě hrající hosté inkasují další žlutou kartu.V 76.min. po po dobře rozehraném rohovém kopu pálí těsně mimi T.MASTNÝ.V 77.min. mohlo být rozhodnuto,když po centru M.STEHLÍKA zakončuje hlavičkou M.ČURDA,ale hostující gólman zázračně kryje!V 78.min. střídá M.PAVELA a do hry nastupuje M.ONDRÁČEK.V 82.min. zahrává trestný kop D.JIČÍNSKÝ,hostující gólman odvrací na rohový kop.V 83.min. zahráváme další rohový kop a M.STEHLÍK hlavou těsně míjí hostující svatyni.V 86.min. ve stoprocentní šanci M.ONDRÁČEK,ale je to známý palič a zakončuje do gólmana!V 87.min. odstupuje ze hry M.ČURDA a na jeho místo nastupuje Z.DANIEL,který hned v 88.min. střílí nad branku.V 90.min. ještě střílí nad branku M.STEHLÍK.Nastavují se 2 minuty a po nich propuká obrovské veselí přímo na hrací ploše.Bouchá šampaňské a začínají oslavy postupu do II.třídy,tedy okresního přeboru,kam určitě patříme!!!

 Závěrem musím poděkovat všem domácím hráčům za poctivý a zodpovědný výkon( by´t ne pohledný),ale na to se nikdo ptát nebude.Zároveń děkuji všem pořadatelům a realizačnímu týmu,obsluze v baru i venku a prostě všem,kdo se na postupových pracech podílel.Večer proběhlo zakončení veleúspěšné sezony a zároveň postupové pslavy.Jen tak dál,neusnout na vavřínech a podávat dobré výkony v okresním přeboru,kde určitě nechceme hrát druhé housle!!!

MISTŘI,MISTŘI,MISTŘI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z.DANIEL