Želejuve - Muži A - Želetava A-Jakubov B 10:0
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava A-Jakubov B 10:0

18. 9. 2007

K dalšímu mistrovskému utkání jsme nastoupili doma proti celku z Jakubova v následující sestavě:

Veselý M. – Mastný T., Dohnal R., Chalupa M., Jičínský D.- Kounek S., Stehlík M., Kasáček D., Chaloupka J. – Dohnal J., Pavela M.

Na střídání připraveni: Vrbka M., Ondráček M., Daniel Z.

Za pěkného počasí a před opět početnou návštěvou diváků (asi 100) dal rozhodčí VRTAL pokyn ke hře a tzv. „odpočinkový zápas“ (jelikož hosté byli na posledním místě tabulky) začal. Prvních 30 minut zápasu to byl opět festival neproměněných šancí se spoustou zbytečně zkažených přihrávek. Ve 12. min. utkání D. Kasáček střelou z velkého vápna otevírá skore 1:0, ve 25.min. dává J. Dohnal po samostatné akci na 2:0 a ve 27.min. opět po samostatné akci M. Stehlík 3:0. Od tohoto okamžiku je na hřišti jenom jedno mužstvo, které ženou diváci ke vstřelení co největšího počtu branek, popř. k vytoužené DESÍTCE! V 35.min. se po pěkné akci J. Dohnala poprvé střelecky zapisuje i M. Pavela – 4:0.

Hosté z náhodného útoku nastřelí břevno a tím. 1. poločas končí.

Ve 47. minutě utkání kopeme po faulu na J. Dohnala penaltu a D. Jičínský se nemýlí – 5:0. Následují další šance, ale gol na 6:0 přichází v 63.min. a prosazuje se m. Stehlík. Střídáme, místo J. Chaloupky přichází M. Vrbka.V 68. min. skoruje M. Pavela a vedeme 7:0.

V 80. minutě se poprvé mezi dospělými prosadí M Vrbka a stav je 8:0. Divácí si stále přejí deset branek v hostující síti. V 84. min. střídá M. Ondráček M. Chalupu. V 87.min. zvyšuje D.Kasáček na 9:0 a do konce utkání moc nechybí. Naštěstí v 90. min. M. Stehlík střílí další gol, který byl tolik očekáván a konečný stav 10:0 hovoří za vše.

Fotbalisté mohou být spokojeni s diváckými návštěvami na domácích zápasech (Ø návštěva cca 100 lidí na utkání) a diváci zase musí být spokojeni s předvedenou hrou domácích hráčů, která je nejen líbivá, ale i produktivní. Za poslední 3 domácí zápasy jsme vstřelili 22 branek a jenom 2x inkasovali – jen tak dál a potvrzovat, že na domácím hřišti jsme schopni porazit kohokoliv.

Další zápas sehrajeme v neděli 23. 9. 2007 v Jakubově s týmem z Martínkova.

Utkání začíná v 15,30 hodin.