Želejuve - Muži B - Kouty B - Želetava B 6:1 (poločas 4:0)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kouty B - Želetava B 6:1 (poločas 4:0)

10. 6. 2008
 Kouty B - Želetava B 6:1 (poločas 4:0)

Ve značně kombinované sestavě, která byla navíc zdecimována taneční zábavou předešlé noci tak, že někteří hráči si jen těžko vzpomínali na své jméno, jsme v neděli dopoledne nastoupili proti rezervě Koutů. Při pohledu na domácí chasníky bylo hlavním úkolem nezranit se už jen proto, že nás bylo akorát jedenáct a neměli jsme tak nikoho na střídání. První branku jsme inkasovali z penalty po zákroku V. Nováka, který sám byl střetem s domácím buldokem natolik otřesen, že jen se sebezapřením zápas dohrál. V dalším průběhu 1. poločasu jsme nakupili řadu chyb, ze kterých padaly nejen góly, ale i břevna a tyčky. Byli jsme tak poměrně vděčni za poločasový výsledek 4:0.

Do druhého poločasu jsme nastupovali s odhodláním nedostat desítku, jejíž hrozba byla při pohledu na některé jednotlivce v kabině namístě. Nicméně jsme ve druhé půli předvedli poměrně pohlednou kombinační hru, ze které vyústil náš čestný úspěch v podání M. Ondráčka, který předvedl nebývalé sólo zakončené brankou. Ještě předtím však v samostatném nájezdu na branku selhal. Měli jsme i další dobré příležitosti a hráli vyrovnanou partii a nic na tom nezměnilo to, že se domácí gólově prosadili ještě dvakrát. Hlavní úkol byl splněn, dohráli jsme utkání v plném počtu osob a tak můžeme s nadějí hledět k příštímu utkání, kde se v přímém souboji střetneme s Heralticemi o konečné šesté místo v tabulce, které si vysloužíme pouze tehdy, když vyhrajeme.


Želetavská sestava: Veselý Michal – Poledna Rostislav, Kos Zdeněk, Novák Václav, Hybner Michal – Hybner David, Veselý Tomáš, Ondráček Martin, Daniel Zdeněk – Dohnal Tomáš, Vídenský Lukáš

Poslední utkání sezóny sehraje Želetava B doma v sobotu 14.6., 16:30 hod. s Heralticemi