Želejuve - Muži B - Litohoř – Želetava B 4:3 (poločas 3:0)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Litohoř – Želetava B 4:3 (poločas 3:0)

3. 5. 2010

V Litohoři bylo k vidění utkání dvou poločasů, přičemž nechybělo mnoho a mohli jsme bodovat. První půle vyšla domácím, i když neměli tak drtivou převahu, jak by se podle poločasového výsledku mohlo zdát. Rozhodující byly především individuální výkony a především chyby aktérů zápasu. Již ve 12‘ jsme nezvládli standardní situaci a nechali domácího kanonýra Kašíka (na starosti jej měl Z. Kos) nehlídaného – ten neměl nejmenší problém umístit míč tam, kam potřeboval. Po deseti minutách přešla další pohroma. Domácí hráč vypustil z 20 m takový projektil, který se ve III. třídě často nevidí – proti tvrdé a přesné ráně k tyči neměl M. Tománek šanci. Už to vypadalo, že do kabin půjdeme jen s dvougólovým mankem, ale nákop do našeho malého vápna a nedorozumění gólmana s M. Polednou vedlo k vlastenci právě posledně jmenovaného. Nutno však dodat, že hlavní vinu na obdrženém gólu nese M. Tománek.

 

Náš brankář opravdu neměl svůj den, protože hned v úvodu druhého poločasu prožil to, co bývá černou můrou snad všech gólmanů. Střela z dálky doprostřed brány mu prošla mezi nohama. Už to vypadalo, že odjedeme s debaklem. Ale hráči se dali dohromady, začali hrát fotbal a pustili se do snižování náskoku domácích, kteří už se cítili být jasnými vítězi zápasu. Naši první branku zařídil M. Pavela hlavou po bezvadném centru V. Nováka do pokutového území. Pár minut nato skóroval J. Chaloupka přímo z rohového kopu. Přicházely i další šance. Měli jsme zcela navrch. Tutovku spálil M. Ondráček – na malém vápně přestřelil hlavou prázdnou branku. Rozhodčí nám upřel minimálně jednu penaltu. Na rozdíl jediné branky snížil opět M. Pavela, který si ve velkém vápně povodil domácí obránce a pak teprve vystřelil. Tomuto představení předcházel dokonalý pas za obranu Litohoře od V. Nováka. Michalův druhý střelecký úspěch ale přišel až v 88‘. Vyrovnat už se nám nepovedlo. I proto, že rozhodčí nenastavil ani vteřinku, přestože prostojů bylo dost.

Želetavská sestava:    Tománek Marek – Malík Martin, Kos Zdeněk, Neubauer Martin, Křivan Milan – Vyskot Ondřej, Chaloupka Jiří, Poledna Michael (46. Novák Václav), Poledna Rostislav (46. Vrbka Martin) – Vlček Pavel (46. Ondráček Martin), Pavela Michal

Příští utkání sehraje Želetava B doma v neděli 9.5., 10:15 hod. s Kojeticemi
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pro koudelku

(VN - nahrávač, 3. 5. 2010 16:33)

Píšu to já. Michal mi to potvrdil, tak jsem to tak napsal:-)

zápas

(koudelka , 3. 5. 2010 15:08)

Kdo to píše ty komentáře, že tam jsou samé bezvadné centry od V. Nováka, nepíše to náhodou Vašek ? :D:D:D:D