Želejuve - Muži B - Příprava Želetava B - EMPO 3:3
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příprava Želetava B - EMPO 3:3

31. 7. 2007

Želetava B – EMPO 3:3 (poločas 1:1)

28. 7. nastoupil ke svému prvnímu utkání želetavský rezervní tým. Soupeřem mu byl výběr zkušených vysloužilých fotbalistů pod vedením Pavla Vranky, který v okresních fotbalových soutěžích dříve vystupoval pod názvem EMPO Jemnice. Nesehranost, nezkušenost a častokrát zbrklost hráčů našeho „béčka“ vedla v prvním poločase k téměř souvislému tlaku matadorů z celku EMPO, jehož výsledkem byl naštěstí pouze jeden gól v síti domácích v průběhu prvního poločasu. Z ojedinělé akce se podařilo vyrovnat J. Dohnalovi. Druhá půle již byla ve znamení útočných hrátek obou týmů, jejichž jednotícím prvkem byly spálené šance. Za Želetavu se trefil J. Dohnal a M. Ondráček.

První prověrka naší rezervy dopadla uspokojivě. Ukázalo se však, že nás čeká mnoho práce se získáváním fyzické kondice, rozvojem míčové techniky a pilováním celkového herního projevu mužstva. Ovšem sobotní výkon lze se střízlivým optimismem považovat za příslib do budoucnosti.



Želetavská sestava: Tománek Marek (Veselý Michal) – Novák Václav (Poledna Rostislav), Křivan Milan, Ondráček Petr, Hybner Michal – Kos Zdeněk, Vrbka Martin, Ondráček Martin, Hybner David – Daniel Zdeněk, Dohnal Jaromír