Želejuve - Muži B - Třebelovice - Želetava B 5:0
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Třebelovice - Želetava B 5:0

31. 8. 2009

Třebelovice – Želetava B 5:0 (poločas 2:0)

V Třebelovicích dostalo naše béčko tvrdou (a snad i poučnou) lekci od soupeře, který bude patrně bojovat o postup do vyšší soutěže. Třebelovice nás přehrály snad ve všech směrech, a to i ve druhém poločase, kdy jsme měli na hřišti 4 hráče A týmu a špílmachra dorostu. My jsme nepodali výkon, za který by se museli naši hráči stydět. Ovšem kvalita domácích hráčů a sehranost týmu Třebelovic nám nedávaly šanci na úspěch.

V prvním poločase stačila domácím první čtvrthodina na to, aby vedli o dvě branky. Je třeba říci, že naše obrana byla rychlostí a technickou vybaveností útočníků Třebelovic velmi zaskočena. Po zbytek první půle jsme měli sporadické příležitosti. Z. Daniel poslal několik neškodných navštívenek na domácího brankáře. Tento hráč měl asi největší příležitost v prvním poločase, když po pěkném centru J. Dostála z pravé strany minul míč ve vzduchu. Měli jsme i další náznaky šancí a jednou šli i do přečíslení. Nicméně příležitosti zůstaly díky naší zbrklosti nevyužity.

Druhý poločas jsme začali poměrně slibně. Škoda že dorážka J. Dostála neskončila v síti. Nadechovali jsme se k náporu s cílem vstřelit kontaktní branku. V 65 min. nás ale zmrazil gól z 20 m, kdy měl domácí hráč neskutečně mnoho času si střelu připravit. Celkově jsme v utkání propadli spíše ve středu pole než po stranách, což platí jak o záložní řadě, tak o obráncích. Naše závěrečná křeč nahrávala Třebelovickým, kteří přidali ještě dvě branky – po trestném kopu hlavou první a po brejku a zpětné přihrávce z úrovně penalty druhá. Nic naplat, soutěž je dlouhá a je třeba se připravit na další domácí utkání – derby s Martínkovem.

Želetavská sestava:    Tománek Marek –Vyskot Ondřej, Kos Zdeněk (25. Vrbka Martin), Mastný Tomáš, Křivan Milan – Chaloupka Jiří, Dostál Jiří, Ondráček Martin, Dohnal Tomáš – Daniel Zdeněk (65. Simandl Tomáš), Vlček Pavel (35. Čurda Martin)

Příští utkání sehraje Želetava B v neděli 6.9., 10:15 hod. doma s Martínkovem