Želejuve - Muži B - Želetava B – Jakubov B 3:0 (poločas 1:0)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava B – Jakubov B 3:0 (poločas 1:0)

27. 4. 2009
Oddíl mužů želetavského fotbalu nastoupil poprvé po pěti letech

Želetava B – Jakubov B 3:0 (poločas 1:0)

Regionální derby béček hrané na želetavském hřišti bylo bohužel negativně ovlivněno velmi silným povětřím a vážným zraněním domácího útočníka. V prvním poločase jsme mírnou převahu zúročili po půl hodině hry, kdy přesnou narážečkou vyslal do sóla M. Pavela M. Ondráčka, který svoji šanci proměnil. Druhý gól mohl přidat právě M. Pavela, který však z malého vápna nedokázal prostřelit D. Pacase, jenž jeho pokus vyrazil na břevno. Nahrávajícím mu byl J. Dohnal – smolař zápasu, který si na konci první půle přetrhl achilovu šlachu. Nyní je již po operaci a se sádrou na noze stráví minimálně tři měsíce.

Ve druhém poločase měli hosté největší příležitost poté, co je do protiútoku vybídl nepochopitelnou zpětnou přihrávkou S. Kounek. Střelu útočníka Jakubova vyrazil skvělým zákrokem M. Tománek na břevno, při následné dorážce nebyli hosté naštěstí úspěšní. Na druhé straně jsme se do dvougólového vedení dostali zásluhou M. Pavely, kterému se konečně podařilo propasírovat míč za záda D. Pacase. Účet zápasu podtrhl nádhernou bombou z hranice šestnáctky do horního rohu branky M. Malík. Za zmínku ještě stojí nastřelené břevno naší branky. Podruhé za sebou jsme tedy udrželi čisté konto, což napovídá o kvalitním výkonu M. Tománka. On a jakubovský brankář byli nejlepšími muži na hřišti.

Želetavská sestava: Tománek Marek – Ondráček Petr, Kos Zdeněk, Ondráček Martin, Veselý Tomáš (55. Křivan Milan) – Vyskot Ondřej, Dostál Jiří, Malík Martin, Daniel Zdeněk (75. Poledna Rostislav) – Dohnal Jaromír (46. Kounek Stanislav), Pavela Michal

Příští utkání sehraje Želetava B v sobotu 2.5., 10:15 hod. v Jaroměřicích nad Rokytnou