Želejuve - Muži B - Želetava B – Kojetice 1:2 (poločas 0:0)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava B – Kojetice 1:2 (poločas 0:0)

10. 5. 2010

V neděli dopoledne ještě tři čtvrtě hodiny před zápasem nebylo jasné, v jaké sestavě proti Kojeticím nastoupíme, protože několik hráčů přišlo z důvodu ponocování na smluvený sraz před utkáním pozdě. Navíc J. Šenekl na poslední chvíli stručnou SMS oznámil, že se nedostaví, za což mu kouč B mužstva „velmi děkuje“, protože neměl pár desítek minut před výkopem nic jiného na práci, než shánět náhradu. V případě tohoto člověka se to již stalo tradicí, takže napříště s ním raději nebudeme vůbec počítat.

Nyní k samotnému průběhu utkání: První půle nabídla fotbal úrovně IV. třídy. S minimem pohybu si Kojetice vytvořily územní převahu s řadou šancí, z nichž však žádná by se nedala zařadit do kategorie vyložených. Naopak my jsme z minima vytěžili tutovku, kdy po chybě obránce se ocitl R. Poledna sám před brankářem hostů, bohužel branku přestřelil.

Druhý poločas už byl z diváckého hlediska daleko zajímavější. Hosté se ujali vedení v 55‘ po dlouhém nákopu do naší šestnáctky, kdy M. Křivan místo hlavou odvracel svými zády, míč tak prodloužil na kojetického Slabého, pro kterého nebylo problém z blízka skórovat. O tři minuty později se podařilo z pravé strany přesně odcentrovat R. Polednovi, míč dopadl na hlavu V. Nováka a poté jeho dráha letu pokračovala pod břevno do sítě. Z vyrovnání jsme se ale dlouho neradovali. Zákrok Z. Kose proti Slabému v 65‘ v pokutovém území ohodnotil sudí Křen jako nedovolený, následovala penalta a rozhodující gól utkání. Do konce zápasu zbývalo ještě dosti času. My se snažili, ale vyrovnání už jsme se nedočkali ani z další vyložené šance R. Poledny. V závěru si ještě nesportovně vyměnili názory domácí Kos a hostující Slabý, což nakonec skončilo červenou kartou pro oba dva.

Nejlepší hráči: Chaloupka J., Neubauer M.

 Želetavská sestava:   Tománek Marek – Vyskot Ondřej, Kos Zdeněk, Neubauer Martin, Křivan Milan (60‘ Šrutka Jan) – Poledna Michael, Novák Václav, Chaloupka Jiří, Vrbka Michal – Dohnal Tomáš (54‘ Vlček Pavel), Poledna Rostislav (78‘ Veselý Tomáš)

Příští utkání sehraje Želetava B v sobotu 15.5., 16:30 hod. v Čáslavicích s místním B týmem