Želejuve - Muži B - Želetava B – Kouty B 2:1 (poločas 2:1)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava B – Kouty B 2:1 (poločas 2:1)

14. 8. 2008
Želetava B – Kouty B 2:1 (poločas 2:1)

V úvodním kole IV. třídy mužů nastoupilo naše béčko proti silné rezervě Koutů. Hostům jsme měli co vracet, neboť jsme ještě měli v živé paměti debakl 1:6, který jsme utrpěli v jarním utkání na hřišti soupeře.

Kouty měly v úvodu utkání mírnou převahu a jejich útoky byly nebezpečnější než na naše pokusy, které měly ohrozit zkušeného brankáře hostů. Mírnou převahu proměnil soupeř ve vedení již po 20 minutách hry - zbytečně jsme ztratili míč na naší polovině hřiště, následovala povedená střela, kterou zastavilo až břevno branky M. Tománka, ovšem dorážku domácího útočníka už naše obrana nepohlídala. V průběhu první půle byly naše útoky stále nebezpečnější, akce střídala akci, a tak přišlo zasloužené vyrovnání. Dlouhý pas V. Nováka zpracoval na levém křídle Z. Daniel, kterému se podařilo odcentrovat na úroveň penalty, kde převzal balón do protipohybu obránce J. Dostál a ten nedal střelou „pod víko“ gólmanovi Koutů šanci. Ve 45. minutě postupovali hosté v přečíslení směrem k naší bráně, ovšem nepřesnou přihrávkou dali možnost V. Novákovi rozehrát na volného T. Dohnala, ten posunul na M. Vrbku, který vyslal do sóla M. Čurdu, jež v klidu zakončil a dostal tak Želetavu, jak se po zápase ukázalo, do rozhodujícího vedení.

Ve druhé půli měla obě mužstva slibné šance a bylo tak stále na co koukat. Úřadovaly tyčky a břevna branek na obou stranách hřiště, ovšem skóre už se neměnilo. Vyzdvihnout je třeba zejména bezchybný výkon našeho brankáře M. Tománka. Ve velmi dobrém světle se ukázali střídající dorostenci T. Simandl a T. Vrbka.


Želetavská sestava: Tománek Marek – Novák Václav, Kos Zdeněk, Veselý Tomáš, Poledna Rostislav – Dostál Jiří, Vrbka Martin (60. Simandl Tomáš), Ondráček Martin, Daniel Zdeněk – Čurda Martin (45. Hybner Michal), Dohnal Tomáš (80. Vrbka Tomáš)

Příští utkání sehraje Želetava B v neděli 17.8., 16:30 hod. v Předíně