Želejuve - Muži B - Želetava B – Litohoř 4:2 (poločas 3:1)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava B – Litohoř 4:2 (poločas 3:1)

22. 9. 2009

Želetava B – Litohoř 4:2 (poločas 3:1)

Litohoř se jevila jako velmi hratelný a ne příliš dobře fyzicky připravený soupeř již od začátku utkání. Hosté již po pěti minutách skórovali, ovšem branka nebyla uznána pro ofsajd. Téměř v zápětí se trefil M. Pavela, tentokrát byl gól regulérní. I v dalším průběhu prvního poločasu jsme měli převahu a nebezpečné šance. Dvakrát se střelecky prosadil M. Vrbka. Poslední čtvrthodinu první půle jsme polevili, hosté snížili a měli i další příležitosti díky nakopávaným míčům za naši obranu. Do přestávky už ale další zásah nepřidali.

Začátek druhého poločasu byl opět v naší režii a po deseti minutách přidal svůj druhý gól M. Pavela. S jeho odchodem ze hřiště se však vytratila útočná síla našeho mužstva, po dlouhé minuty jsme byli úplně neškodní. Naštěstí se obdobnou bezradností prezentovala i Litohoř, což však ve finále byla nuda pro fanoušky. Ke konci utkání se přece jenom začalo něco dít. Nejprve nebyla odpískána penalta v našem pokutovém území, která nařízena být asi měla. Poté se ve 100 % šanci ocitl R. Poledna, svému bývalému klubu ale gól nevstřelil.

Želetavská sestava: Tománek Marek – Ondráček Petr, Kos Zdeněk, Ondráček Martin (30. Poledna Michael), Veselý Tomáš – Vyskot Ondřej, Chaloupka Jiří, Vrbka Martin, Dostál Jiří – Daniel Zdeněk (70. Poledna Rostislav), Pavela Michal (60. Vlček Pavel)

Příští utkání sehraje Želetava B v sobotu 26.9., 15:30 hod. v Kojeticích