Želejuve - Muži B - Želetava B - Police 1:3 (1:1)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava B - Police 1:3 (1:1)

28. 4. 2008

Želetava B – Police 1:3 (poločas 1:1)

Naše „béčko“ nastoupilo ve svém prvním jarním utkání proti velmi silnému soupeři z Police, který se nakonec ukázal nad naše síly. A to přesto, že jsme šli hned na začátku utkání do vedení, kdy se prosadil M. Ondráček po chybě zadáků a gólmana hostí. Celý první poločas měla Police mírnou převahu s několika nevyužitými šancemi. Vyrovnat se jim však podařilo až po  nepříliš tvrdé střele z dálky, která však směřovala pod břevno, což byla její rozhodující vlastnost. Náš brankář si byl své chyby dobře vědom, nicméně v zápase nás na druhou stranu několikrát podržel. Ke konci poločasu bohužel neproměnil sólový nájezd M. Ondráček – mohli jsme jít opět do vedení.

Ve druhé půli jsme přece jen více vyrovnali hru. Hostům se však podařilo skórovat z jejich nejsilnější zbraně, která platila i na našem velkém hřišti. Po dlouhém autu dopadl míč na hlavu nestřeženého hráče Police, který usměrnil míč za smutného přihlížení domácí obrany za záda našeho gólmana. V dalším průběhu utkání jsme si vynutili územní převahu, ze které jsme si vytvořili několik příležitostí, z nichž největší zmařil J. Dostálovi brankář hostů. Ke konci utkání, kdy už někteří naši hráči byli na pokraji svých sil, jsme inkasovali z pokutového kopu, který vlastní chybou vyrobil M. Čurda.

Přes prohru nepodala naše rezerva marný výkon, takže se snad v dalším průběhu jara dopracujeme k nějakým úspěchům, jež přinesou body a náš posun v tabulce směrem nahoru.


Želetavská sestava: Tománek Marek – Novák Václav, Kos Zdeněk, Veselý Tomáš (46. Pavela Michal), Hybner Michal – Dostál Jiří, Vyskot Ondřej, Vrbka Martin, Daniel Zdeněk –
Čurda Martin, Ondráček Martin

Příští utkání sehraje Želetava B doma se Svatoslaví v neděli 4.5., 10:15 hod.