Želejuve - Muži B - Želetava B – Štěměchy 4:2 (poločas 2:1)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava B – Štěměchy 4:2 (poločas 2:1)

21. 10. 2008
Želetava B – Štěměchy 4:2 (poločas 2:1)

Želetava B – Štěměchy 4:2 (poločas 2:1)

Utkání se v mnohém podobalo předešlým, které želetavské béčko v poslední době sehrálo. Poměrně brzy jsme inkasovali po hrubé chybě obrany a chybném vyběhnutí gólmana. Štěměchy evidentně nepřijely v nejsilnějším složení, v jakém mohly být, a tak se nám podařilo poměrně snadno zápas otočit. Ještě v prvním poločase se prosadil M. Ondráček, který kupodivu proměnil samostatné sólo na branku, což u něho nebývá zvykem. Z penalty za faul na M. Pavelu nás pak v závěru první půle dostal do vedení M. Čurda.

Druhý poločas byl z naší strany plný nepřesností. Patrně větší část mužstva domácích nebyla zrovna ve formě a mnohé naznačovalo, že někteří plejeři si v pohostinských zařízeních dopřávali až do rána. Dokonce jsme pojali podezření, že jeden nejmenovaný výtečník provozoval v noci z pátku na sobotu příležitostný pohlavní styk, aniž by si zážitek druhý den sám pamatoval (to mu museli připomenout kamarádi). Nicméně i přes bídu na hřišti nás do dvoubrankového vedení dostal M. Pavela „pohotovou“ střelou z místa z hranice penalty. To nás ukolébalo, a tak nás hosté zatlačili, přičemž z převahy vytěžili snížení a obrovskou šanci, kterou M. Tománek skvěle vykryl. Tím v podstatě rozhodl zápas, neboť se nám podařilo se vzchopit a těsně před koncem vsítit rozhodující gól, který po střele M. Pavely zavěsil do prázdné brány M. Čurda.


Želetavská sestava: Tománek Marek – Novák Václav, Hybner Michal (46. Křivan Milan), Ondráček Petr (60. Poledna Rostislav), Kos Zdeněk – Vyskot Ondřej, Dostál Jiří, Ondráček Martin, Veselý Tomáš – Pavela Michal, Čurda Martin

Příští utkání sehraje Želetava B v Heralticích na jaře 2009