Želejuve - Přípravka - Ukončení sezóny 2006/2007
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ukončení sezóny 2006/2007

26. 6. 2007
  Na páteční odpoledne 22.06.07. připravil realizační tým Mladších žáků  setkání  k ukončení letošní sezony Okresní soutěže. V slavnostnějším duchu, za přítomnosti několika rodičů, předali trenéři Jiří Vrbka  Miloš Polenda a Rostislav Poledna klukům medaile za konečné 2. místo v celé soutěži. Byli i oceněni nejlepší střelci a to Ondřej Hanzal –  střední obránce 18 gólů, Patrik Dvořák – útočník 26 a Tomáš Polenda – záložník 90 gólů. Hráči přecházející do starší věkové kategorie byli za dosavadní činnost odměněni soškou. Nepříznivé počasí neumožnilo doplnit program připravenými soutěžemi, takže po občerstvení se zúčastnění přesunuli do kabiny mužstva ku neformální besedě, v které i starosta obce pan Čech poděkoval mužstvu za reprezentaci obce. Mladí borci poděkovali vedení TJ SOKOL za předané sošky a poskytnuté občerstvení a p. Hanzalovi za darované medaile a plakety střelcům. 

           A jak se uplynulá sezóna odehrála ? Po odchodu 6 hráčů základní sestavy v loňském roce předpokládal realizační tým umístění celku do 5. místa. Začátek sezony byl těžký z důvodu "nedostatku" hráčů. Zkušený základ týmu doplnili mladíci z Přípravky a tři z Jakubova „na hostování“. Problémem byla i  prodleva ve vyřízení registrace hráčů. Ovšem sehranost, zkušenost a fotbalové pojetí hry základního kádru přinášelo úspěchy v konečné celkové druhé místo, kdy nám již po druhé o příslovečný „kousek“ uniklo místo 1.. Největším soupeřem se opět stal celek z Čáslavic který nás letos oproti loňskému 1 gólu předstihl o 2 ve vzájemném poměru vstřelených branek. Celkově loňský počet vstřelených gólů byl překonán o 66 na 178 ku letos obdrženým 18 oproti loni 13.  

          Dlouhodobá obětavá práce Jiří Vrbky  Miloše Polendy a Rostislava Poledny s mládeží přinesla své výsledky. Určitě málo který oddíl na okresní úrovni se může chlubit stabilními výbornými výkony, s odchovanci kteří hostují v celcích bojujících o čela tabulek vyšších věkových kategorií, s odchovancem hrajícím v Krajském přeboru nebo třemi hráči stabilně nastupujícími v Okresním výběru a také nejlepším střelcem celé soutěže. V jejich nesnadné práci by mohlo pomoci nové  místní travnaté hřiště s neodmyslitelnou přítomností fotbalových fanoušků, a to nejen rodičů hrajících žáků, ale všech současných i budoucích příznivců Želetavského fotbalu. 

             Jménem rodičů děkuji oddílu hráčům a trenérům za umožnění prožití příjemných chvil při fotbalových utkáních. 

za rodiče žáků    Leoš Hanzal